Katrine Pørtner Karlsen

'Gift ved første blik'-Katrine i panik lige før vielsen

Katrine Pørtner Karlsen følte sig egentlig tryg og klar til at blive gift ved første blik - men så meldte en panisk tanke sig på banen.

Der kører unægteligt et væld af tanker rundt, når man snart skal giftes. Når det så oven i købet er med en, man aldrig har mødt, må det først siges at være en sand kunst at få styr på tankerne. 

I andet afsnit af denne sæsons 'Gift ved første blik' bliver Katrine Pørtner Karlsen, 32, gift med Nicolas Rockland, 34.

Artiklen fortsætter under videoen af Vivi Bach.

Katrine følte sig egentlig rolig og tryg gennem hele processen, og hun havde tiltro til 'Gift ved første blik'-eksperterne. 

- Jeg har følt mig tryg under hele processen. I hele processen op til selve brylluppet, tænkte jeg "nu gør jeg det bare!". Jeg havde tillid til, at de ville finde en god partner til mig. 

Alt ånder fred og ro - sådan, som det nu kan, når man lige om lidt skal giftes med et fremmed menneske. Men pludseligt, da Katrine får lagt sin brudemakeup, strejfer en ubehagelig tanke.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne indtager 'Vild med dans'

- Jeg havde dog ét tidspunkt, hvor tanker løb afsted med mig. Det var under makeuppen, hvor det pludseligt slår mig, at mit match kunne være en, jeg kendte i forvejen. Det har jeg aldrig under hele processen tænkt over, siger Katrine til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par afslører tv-snyd

- Men midt under, at jeg får lagt den her brudemakeup, der kommer tanken. Og værst af alt, tænk nu, hvis det nu var en venindes eks, som vi ligesom har dømt ude, og hvad nu hvis, han har meldt sig til det her program, og at det så er ham, jeg skal giftes med.

Katastrofetankerne bliver faktisk så forstyrrende, at Katrine må snakke med en fra produktionen, der kan berolige hende.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerne i dyb sorg

- Jeg får faktisk fat i en VJ (videojournalist red.), hvor jeg spørger hende, hvad vi gør, hvis det er en, jeg kender i forvejen. Jeg fik at vide, at hvis det var helt worst case, så må jeg jo vende mig om og sige, at det er en, jeg kender, at de må finde en anden, at det ikke duer. Men det har aldrig været sket før, griner Katrine.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par skal skilles

Der kom heldigvis mere ro på både tankerne, og Katrine og Nicolas, der ikke kendte hinanden i forvejen, fik som bekendt sagt "ja" til hinanden. 

- Det hele kom jo bare ud af et lille tankespind, der pludseligt kørte derudaf. Men hvad ville chancen også lige være?, afslutter Katrine til HER&NU.