Julia Sofia jubler: Endelig skete det

Julia Sofia og Mark Abildhauge tager snart endnu et stort skridt sammen.

Det går ganske forrygende for parret Julia Sofia Aastrup og Mark Abildhauge. Den 25-årige influencer og den 49-årige tv-træner blev forlovede tilbage i maj, og henover sommeren har parret været på jagt efter det helt rigtige hus, der skal danne rammerne om deres fælles fremtid.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bircow flytter tilbage til Danmark

Artiklen fortsætter under videoen...

Til aftenens Hjertegalla kunne Julia Sofia afsløre, at de nu endelig har fundet drømmeboligen og ser frem til en vinter i flytningens tegn.

- Min kæreste og jeg er ved at skrive under på et hus. Det har taget os meget lang tid at finde det rigtige. Det er meget dejligt, at vi endelig har fundet noget. Det er samme område, som vi bor i nu. Vi er begge fra Solrød-Karlslunde-Greve-området. Det er perfekt, for det er ved vandet, men vi er stadig tæt på byen, fortæller 'Vild med dans'-stjernen til HER&NU.

Selvom parret endnu ikke har skrevet under, så håber Julia Sofia på, at de får sat den afgørende krusedulle meget snart. Det markerer nemlig enden på en længere boligjagt, der har budt på en masse vidt forskellige overvejelser.

- Vi har været ude i meget - om vi skulle ombygge en gammel skole, om det skulle være en husbåd, om vi skulle bygge nyt. Men nu er vi faldet for et sindssygt charmerende hus. Min kæreste og jeg er begge selvstændige, så der skal være mulighed for at kunne arbejde hjemmefra, og så var det vigtigt for mig at være tæt på vandet. Lige det her hus havde vi begge følelsen af var det rigtige, da vi kom ind, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Meyerheim sælger huset: Kan score millioner

Brylluppet må vente

Selvom det er gået stærkt med at tage store skridt sammen siden parret fandt kærligheden i vinteren 2022, så er der også plads til tålmodighed.

Mens 2024 byder på både forlovelse og huskøb, så venter parret lidt endnu med at sige det store "ja" til hinanden.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham i babylykke: Far for tredje gang

- Vi har mange venner, der bliver gift i år og næste år, så vi har aftalt, at vi tager til en masse dejlige brylluper og tager nogle noter. Men vi har slet ikke travlt. Jeg synes også, det er romantisk bare at være forlovede i en periode, indtil vi finder ud af hvordan det skal være, afslutter Julia Sofia.