Majbritt fra 'De unge mødre' sæson 29 (Foto: Privat)

Ung mor godkendt til vægttabsmedicin: Håber på operation

Det er ikke uden grund, at Majbrit Aakjær fra "De unge mødre" vil tabe sig.

Siden "De unge mødre" sluttede, har man kunnet følge Majbrit Aakjær og datteren Ella på Instagram, hvor Majbrit deler ud af deres liv. Her fortæller hun i en ærlig video, at hun har besluttet sig for at starte på vægttabsmedicin.

LÆS OGSÅ: Marc Ciano giver ikke slip: Ikke færdig i "Robinson"

- Jeg har lyst til at være så ærlig omkring det, som jeg overhovedet kan. Jeg er blevet godkendt til det, fordi min vægt og BMI er det, som den skal være. Jeg har været i dialog med min læge, og det hele skyldes egentlig, at jeg skal tabe mig, for at kunne komme i betragtning til en brystreducerende operation, fortæller Majbrit og fortsætter:

- Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor jeg har behov for, at der bliver gjort noget, for jeg har ondt. Jeg har sindssygt ondt i mine skuldre og min nakke hele tiden, og er meget generet og forstyrret af de her store og tunge bryster, og jeg kunne godt tænke mig noget hjælp, og i den forbindelse skal jeg tabe mig, og der har jeg også brug for noget hjælp.

LÆS OGSÅ: Jenna forklarer: Derfor skal jeg ikke være gæstedommer i 'Vild med dans'

Majbrit beder sine følgere om at tage pænt imod hendes nyhed, og noget tyder på, at de har efterlevet hendes ønske. I kommentarfeltet til opslaget strømmer det ind med rosende kommentarer for hendes ærlighed, og efterfølgende har Majbrit takket følgerne for al den kærlighed, hun har modtaget.

LÆS OGSÅ: Bagedyst-deltager deler stor nyhed

Se hele opslaget herunder: