Efter Merles død: Sandra Sommer tilbydes særlig oplevelse

Sandra Sommer prøver på bedste vis at leve livet videre uden sin datter.

Sandra Sommer, der er kendt fra tv-serien 'De unge mødre', oplevede i efteråret en mors værste tab - nemlig at miste sin blot 4-årige datter Merle, der var svært handicappet.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: 'Robinson'-stjerne i babylykke

Til onsdagens event hos Museum of Illusions satte Sandra ord på, hvordan det går i dag.

- Det går, det har været en svær tid, og det er en svær tid. Vi prøver at finde tilbage til livet og få så meget ud af det som muligt. Vi kommer meget ud og har været ude og rejse nogle gange. Vi prøver at gøre alt det, vi ikke kunne før med Merle, fortæller Sandra.

Sandra har haft svært ved at få glæden tilbage i livet efter tabet, men sønnen Timo på 10 år giver hende styrke, og sammen kigger de frem mod en dejlig sommer.

- Vil skal på heltecamp i næste uge. De har været så søde Legeheltene at invitere os med, selvom vi ikke har Merle mere. Og så vil vi gerne ud og rejse en gang mere, fortæller Sandra og uddyber:

- Legeheltene inviterer familier med syge børn med. Vi var også med sidste år til nogle arrangementer, og når man så ikke har det syge barn længere, så tror jeg ikke, det er rutine at invitere med, men de har været så søde, og jeg har også hjulpet dem med at samle ind og holde oplæg for dem, så derfor tror jeg også, jeg er inviteret med.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Paradise': Havde besøg af læge dagligt