Julie Elgaard fra 'De unge mødre'. Foto: Privat

Ung mor søger hjælp

Julie Elgaard kan ikke længere klare sig med sin mors hjælp.

Den tidligere 'De unge mødre'-deltager Julie Elgaard har ikke kigget sig tilbage, siden hun blev et kendt ansigt. Den dag i dag lever hun som fuldtids influencer, og det er nu så god en forretning, at det ikke kun er hende selv, der kan leve af det.

LÆS OGSÅ: Medina i nyt samarbejde med Julie Zangenberg

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lissa fortæller, hvad der er sket efter 'Bachelorette'.

- Jeg søger en højrehånd/praktisk assistent - og måske det er dig? Som I ved, har jeg haft min skønne mor ansat, fra kort tid efter jeg fødte Elliot. Det var den helt rigtige beslutning for mig og os, og det har været så god en tid og grunden til at jeg har kunnet forsætte med det jeg også elsker - nemlig mit arbejde herinde, indleder Julie et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sofie og Daniel skulle skjule forholdet: - Pludselig ramlede det hele

-Jeg elsker at have fart på, og jeg er så priviligeret med, at der også er fart på i min forretning. Derfor søger jeg nu en nu hjælpende hånd, som både skal være min sparringspartner, men som også kan hjælpe med videoredigering, content skydning, praktisk opgaver som at gøre klar og rydde op efter kampagneskydninger og meget andet.'

LÆS OGSÅ: Daniel og Sofie afslører: Sådan går det i dag

Julie skal bruge sin kommende hjælper senest fra 1. september, og hun vil gerne ansætte en på mellem 10 og 25 timer om ugen.

Læs mere om jobbet, og hvordan man kan ansøge herunder: