Morten Mortensen og Søren Christian Staun

Særligt øjeblik i 'Gift ved første blik': Det blev klippet ud

Morten Mortensen og Søren Christian Staun havde en vellykket bryllupsfest - men ikke alt, gik helt som planlagt.

Der er ingen tvivl om, at Morten, 36, og Søren, 32, havde et yderst vellykket bryllup i første afsnit af dette års sæson af 'Gift ved første blik'. Den gode kemi og stemning var i hvert fald ikke til at tage fejl af - og det var på trods af, at det nygifte par kun lige havde mødt hinanden.

Artiklen fortsætter under videoen af Amalie Szigethy.

Men hvordan holder man egentlig et bryllup, når man endnu ikke kender sin partner? Her havde Søren tænkt i kreative baner. Han havde nemlig lavet en selskabsleg, der kunne føre brudeparret lidt tættere på hinanden. 

- En del af min tale var, at jeg havde lavet sådan nogle spørgsmålskort. Det er jo blevet populært med de her samtalekort, og det synes jeg kunne være sjovt, hvis det var gjort lidt mere personligt. Så jeg havde lavet sådan nogle spørgsmål om os, som mine og Mortens gæster så kunne svare på, fortæller Søren til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitykendis med i 'Vild med dans'

- Så havde vi en slags samtalekort, som vi kunne tale ud fra, når det hele blev sådan lidt akavet. Vores venner havde svaret på spørgsmålene om os, og så kunne vi jo så hver især fortælle om den sjove historie og hvorfor, de havde svaret på den måde. 

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift

Men hvad, der lød som en god idé på papiret, var straks mere kompliceret i praksis. Spørgsmålslegen gik nemlig ikke helt efter Sørens plan, og faktisk er det blevet klippet helt ud af afsnittet.

- Det var ikke en succes, griner Søren og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Endelig skete det: 'Årgang 20'-par er blevet gift

- Jeg fik forklaret det rigtig kluntet, og det er nok også derfor, at det er blevet klippet ud. Der var ikke så mange, der egentlig forstod, hvad det gik ud på, fortæller Søren til HER&NU.

'Gift ved første blik' kan ses hver torsdag klokken 20.00 på DR1 og DRTV.