Helle, Henrik og Henrik fra "landmand søger kærlighed"

Sådan går det med kærligheden i dag

Der opstod ikke romantiske følelser mellem Helle og hendes bejlere i "Landmand søger kærlighed", men nu vælter det ind med beskeder fra interesserede mænd.

I TV 2’s populære program "Landmand søger kærlighed" modtog Helle Birkehøj 12 breve fra interesserede mænd, og efterhånden, som programmet har rullet over skærmen, er endnu flere bejlere kommet til. 

LÆS OGSÅ: Kendt podcastvært indtager "Forræder"

Artiklen fortsætter under videoen.

- Der er flere mænd, som har skrevet til mig, efter de har set mig i programmet. Der var allerede nogle der skrev, da første afsnit rullede over skærmen, fortæller Helle til HER&NU. 

De mange interesserede har dog fået samme besked fra den 54-årige landmand. 

- Jeg har skrevet, at nu må de lige vente og se, hvordan det ender i programmet, fortæller Helle, som nu,  hvor hendes tv-eventyr er slut, endelig kan give de ivrige mænd en opdatering på sit kærlighedsliv - og den opdatering kommer nok til at give dem et smil på læben. 

LÆS OGSÅ: Casper Christensen afslører fortid med P. Diddy

Helle fandt nemlig ikke kærligheden foran kameraerne, og mens programmet er kørt, har hendes kærlighedsliv næsten stået stille. 

- Jeg har været på en enkelt date, og jeg har skrevet med en efter optagelserne, men det er ikke blevet til noget. Jeg er single, afslører hun. 

Søger en rolig mand

Helle har dog endnu ikke taget sig tid til at nærsturdere de mange beskeder, så hun vil ikke udelukke, at den rigtige mand kunne gemme sig iblandt.  

- Jeg har jo ikke valgt at åbne samtalen op med nogen endnu, så det kan jo godt være, at der er kemi med nogle af dem, lyder det fra Helle, som godt ved, hvad hun leder efter. 

-  Det jeg søger er en rolig mand, der kender og arbejder med sig selv. Én som jeg kan have nogle dybere samtaler med, og som rummer og respekterer min spiritualitet. 

LÆS OGSÅ: Efter chokerende "Robinson"-exit: - Det var megadumt

Om Helle finder den helt rigtige mand, må tiden vise.