Kendt podcastvært indtager "Forræder"

Podcastmediet vinder mere og mere indpas, og her står tv-programmet "Forræder" også for skud.

Snart vender "Forræder" tilbage, men i en ny version. "Forræder - Ukendt grund" er TV 2s nye store satsning, hvor spillerne kæmper om den helt store præmiesum. 

LÆS OGSÅ: Nu taler Katherine Diez ud: Jeg havde et kokainmisbrug

Programmet får dog ikke lov at stå alene, for TV 2 har ligeledes lavet en podcast, der følger udsendelserne. "Fanget af Forræder" er titlen på podcasten. 

 Her springer vært Mathias Helt på hovedet ned i alle intriger, dramaer og løgne fra ugens afsnit. 

Hver uge inviterer Mathias Helt et panel af tidligere "Forræder"-storspillere ind i studiet for at analysere spillets største overraskelser, taktiske kampe og de psykologiske spind, som spillerne får vævet hinanden - og sig selv - ind i. 

For når der er en kvart million på spil, og ingen kender den bagage, som spillerne tager med til slottet - hvem kan man så stole på? Hvem lyver? Hvem bliver bedraget? Og hvem vil overleve, når mørket falder på, og forræderne vælger deres næste offer? Det eneste, der er helt sikkert, er, at forræderne slår til, og ofrene falder på stribe.

LÆS OGSÅ: Melissa Bentsen åbner op om brud: Han er stadig i mit liv

Podcasten "Fanget af Forræder" har premiere lørdag 12. oktober i TV 2 Nyhedernes app og udkommer en gang ugentligt over otte uger.

LÆS OGSÅ: 'Sygeplejeskolen'-skuespiller afslører: Sådan passer jeg på mig selv

Mathias Helt er vært på podcasten 'Fanget af Forræder'.