Foto: Anders Brohus/TV2
Simone og Henrik "Landmand søger Kærlighed"

Blev droppet i "Landmand": Nu dater de

Selvom både Henrik og Simone blev valgt fra i "Landmand søger Kærlighed", fandt de stadig kærligheden i programmet.

Da Simone Boisen blev sendt hjem af Jacob Pedersen i "Landmand søger Kærlighed", gik der ikke lang tid, før der dukkede en besked op i hendes indbakke fra en mand, som ikke var helt fremmed.

LÆS OGSÅ: Diez åbner op om bruddet med Adam Price: En stor løgn

Artiklen fortsætter under videoen.

Henrik Larsen, der ellers havde forsøgt at charme den 54-årige landmand Helle Birkehøj i programmet, havde nemlig samlet mod til sig og skrevet til Simone.

- Henrik skrev til mig, at han håbede, jeg var okay, og som mange andre skrev han, at det var uforståeligt, at jeg blev sendt hjem, fortæller Simone til HER&NU.

Og det tog ikke lang tid, før den besked udviklede sig til en flirt, for i dag dater de to “Landmand søger Kærlighed”-deltagere hinanden.

- Det er meget nyt. Jeg skal besøge ham i København her over weekenden, afslører Simone, der også gerne fortæller, hvad der gør Henrik så speciel.

- Han er skøn og et rigtigt hjertevarmt menneske. Han husker de små detaljer, og han siger de helt rigtige ting på de rette tidspunkter. Han er en flot fyr med skønne øjne, og så er det bestemt et plus, at han er en haj i et køkken.