Derfor er Jeppe ikke Jannis advokat

Selvom kæresten er anerkendt jurist, får Janni Ree ikke juridisk rådgivning af Jeppe Stokholm.

Janni Ree og Jeppe stokholm mødtes tilbage i juni, da Janni søgte hjælp til skatterådgivning. Men den juridiske rådgivning stoppede hurtigt fra Jeppes side. Det fortæller de i ugens afsnit af "Marcus og Realitypanelet", og det er ikke uden grund, at det ikke er Jeppe, der repræsenterer Janni.

LÆS OGSÅ: Jeppe vil giftes med Janni

- Janni har sine egne advokater i København, jeg har fra dag ét sagt, at det vil jeg ikke have noget med at gøre. Fordi jeg elsker Janni, vi er sammen, og det skal vi have sammen, det skal ikke være noget jura, der på en eller anden måde skal diskuteres henover køkkenbordet, så hun har sine egne advokater i København, og det er jeg helt tryg ved, fortæller Jeppe og tiføjer:

-  Det startede jo med, at Janni kom til mig og skulle have noget hjælp til noget skat, men i takt med, at vi forelskede os, kunne jeg også mærke, at der var noget professionel distance, hvor jeg var nødt til at sige "Janni, jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde nogle gode advokater, som kan hjælpe dig herfra", og så kan vi to bare hygge os."

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen overrasker: Baby på vej

Det betyder dog ikke, at parret ikke snakker om skilsmissen, og Jeppe yder i den grad emotionel opbakning til Janni. 

- Det her er jo kørt helt af sporet, og der er jeg ked af det på Jannis vegne. Det er jo vanvittigt, for det er alle fronter - en ting er det juridiske, men så er der jo også pressen og alt det her frem og tilbage, så jeg ville ikke have timer nok i døgnet, hvis jeg skulle sidde og rådgive Janni om alt det her, så der er jeg helt tryg ved, at der er andre, fastslår han, og Janni tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-danser Asta Björk: Sebastian ændrede mit liv

- Det er løbet løbsk, jeg synes, det er for langt ude!

Hør hele afsnittet med Janni og Jeppe, som er nummer 100 af "Marcus og Realitypanelet" herunder: