Janni om Karsten: Han er en kujon!

Luften mellem Janni og Karsten er iskold

Siden tirsdag har skilsmissen mellem Janni og Karsten Ree været på alles læber og i alle medier. Karsten har dog forholdt sig tavs, og der er ikke kommet andre udtalelser, end at en talsmand bekræftede skilsmissen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie og Mikkel går fra hinanden

Tavsheden gælder dog ikke kun overfor alle de danske medier - den mærker hans kommende ekskone også.

- Det havde måske været bedst at løse det i al fordragelighed og ikke i offentligheden. Det havde nok været den bedste løsning. Men idet Karsten er en kujon, og stikker hovedet i busken, og slet ikke vil kommunikere - at alt skal gå igennem hans børn, så har det jo taget en helt anden drejning. Den havde jeg måske ikke lige set komme, at han ville være så stor en kujon, fortæller Janni og forklarer:

- Det er fordi, han er konfliktsky, så er det nemmere at gøre det. Men jeg skal også passe på, hvad jeg siger, for som sagt har jeg jo fået mundkurv på, men nu får vi se, om jeg pludselig kommer ud med hele historien. Jeg synes jo, at der også er grænser for, hvad man skal slippe afsted med, og jeg synes, sandheden skal frem. 

Usundt forhold

Janni har tidligere fortalt, at beslutningen omkring skilsmissen var hendes, da hun gav Karsten et brev den 9. juli. Efter at have slugt beskeden søgte Karsten skilsmisse. I den forbindelse har Janni fået mundkurv på, og må altså ikke fortælle, hvorfor hun vil skilles. 

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen med vildt tilbud: Far til Amalies tredje barn

Men hun understreger, at det ikke er en beslutning, hun er kommet let til og ikke en beslutning, der er kommet over natten.

- Det er lige fra starten, når du lever i et forhold, og du er udsat for de ting, jeg har været udsat for, så mister du dig selv hen ad vejen, og du kan ikke gå til højre eller venstre. Der sker jo nogle ting med en, hvis man lever i et usundt forhold, og så kan du leve i rigtig mange år i et usundt forhold, fordi du ikke kan kende dig selv, fortæller Janni og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni låst ude af Karsten: Ingen kontakt

- Det er netop os kloge kvinder, det sker for, at du til sidst ikke ved, hvem du selv er. Der kan ske mange ting, der kan gøre, at du mister dig selv igennem mange år. Så det har intet med hans sygdom at gøre, det har stået på i mange år.

Mere vil Janni på nuværende tidspunkt ikke sige om skilsmisseårsagen, men hun lover, at sandheden nok skal komme frem en dag.