Janni Ree melder Karsten Ree for overtrædelse af våbenloven

Nu har Janni Ree valgt at udvide sin anmeldelse af sin kommende eksmand, så den ikke kun omhandler vold, men også en overtrædelse af våbenloven.

Politanmeldelserne flyver frem og tilbage mellem Karsten Ree og Janni Ree, og nu handler anklagerne i den bitre skilsmissekrig ikke længere kun om vold og afpresning, men også om våben.

LÆS OGSÅ: "Årgang 0"-Stephanie tager stort skridt efter skilsmissen

Ifølge Ekstra Bladet, som har set dokumentation for Janni Rees udvidede politianmeldelse fra torsdag, beskylder Janni nu sin kommende eksmand for at have overtrådt våbenloven. 

Anmeldelsen indeholder nemlig, ifølge  Ekstra Bladet, påstande om, at Karsten i de sidste måneder af deres ægteskab sov med et oversavet jagtgevær på en stol ved siden af sengen, mens han havde ammunition gemt under hovedpuden.

- Det var et tilfælde, at jeg opdagede patronerne under hovedpuden. Det skete den sidste tid i vores ægteskab, mens skilsmissen hang i luften, og jeg ved jo i teorien ikke, hvor længe de har ligget der, forklarer Janni Ree til mediet, og slår fast, at hun følte sig utryg og opfattede det som truende adfærd. 

Kommunikationschefen for Ree-familien, Sune Aagaard, oplyser, at familien Ree ikke har nogle kommentarer til anmeldelsen. 

LÆS OGSÅ: Her er filmen, du bør se dette efterår: ”Kate Winslet er fængslende”