Morten Mortensen og Søren Christian Staun

Personlig morgengave i 'Gift ved første blik': Det var min fars idé

Søren Christian Staun fik en særdeles personlig morgengave dagen efter 'Gift ved første blik'-brylluppet.

Der er ingen tvivl om, at der var tale om et særdeles godt match, da Søren Christian Staun og Morten Mortensen mødtes for første gang, og blev gift i det store kærlighedsprogram 'Gift ved første blik'. 

Brylluppet gik faktisk så godt, at Morten valgte at give Christian en meget særlig morgengave. Et lommeur, der har været i hans familie i generationer. 

Artiklen fortsætter under videoen af Janni Ree.

- Det er faktisk et ur, som jeg fik, da jeg blev konfirmeret. Det har tilhørt min oldefar, farfar og far. Det går ikke længere, men det er en symbolsk gave. Jeg tænkte, at der var noget i, for mig, at give en gave til min mand, som havde en familiesymbolik. Min familie betyder meget for mig. Så jeg synes også, at det var en modig gave, og derfor havde jeg også købt to gaver, fortæller Morten til HER&NU. 

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realitypar er blevet gift

Mortens familie var ikke med til brylluppet, men de bakkede helt op om situationen. Faktisk var det Mortens far, der kom med den meget personlige idé.

- Min familie er meget privat. De var heller ikke med til brylluppet. Så det var også en måde for dem at give deres velsignelse til det her lidt skøre projekt. Og jeg tror også, at det var meget betydningsfuldt, at de var repræsenteret på den måde. Jeg tror, at det betyder meget for alle at have familiens opbakning. Det var faktisk min fars egen idé at give det her lommeur, udtaler Morten.

To gaver i spil

Til trods for, at Morten jo rent faktisk havde to gaver i spil, var han ikke et sekund i tvivl om, at Søren skulle have den rigtige og særlige gave.

- Jeg kan jo kun lytte til mig selv, og hvis jeg var villig til at kysse ham så hurtigt efter, og der var så god en kemi og stemning, så var der måske også noget i, at det betød noget særligt for mig allerede der. Jeg siger i programmet, at jeg var ret nervøs for, at vi mødtes om morgenen efter brylluppet, og så var kemien der ikke alligevel. Så jeg havde jo begge gaver i spil stadig. Tænk hvis vi mødtes om morgenen, og så var den bare helt død, så havde han altså fået den anden gave. Men der var ingen tvivl der. 

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha i vild graviditets-afsløring

Da Morten bliver spurgt ind til sin snedige plan med to forskellige morgengaver til to forskellige scenarier, vil han dog ikke helt røbe, hvad den anden gave egentlig var.

- Det holder jeg lidt for mig selv. Det må altså blive i det uvisse, griner han. 

Så det var ikke noget, der var specielt personligt?

- Nej, det var ikke noget personligt i den overhovedet. 

Kunne det være en bog?

- Ja. Ja, noget i den stil. Du er ikke på helt galt spor med det forslag, afslutter han.

Du kan se 'Gift ved første blik' hver torsdag klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Mads afslører kønnet