Stort galleri: TV 2-stjerner tiltrækker tusindvis af fans

Jeff og alle de andre fra TV 2-hittet 'Ups, vi er voksne' samlede lørdag penge ind ved den årlige basar.

Hvis de vidunderlige unge mennesker med Downs syndrom fra TV 2-serien 'Ups – vi er voksne' på noget tidspunkt har været i tvivl om, hvor populære de er, så stod tusinder af deres fans i kø lørdag eftermiddag i Valby for at vise det.

Fonden 'IBE – Ingen Bliver Efterladt' afholdt basar på Valbyholm, som rummer bofællesskabet for de unge udviklingshæmmede. Formålet var at samle penge til en selvejende institution med plads til fællesskab for Jeff, Stine, Christine, Tilde, Sarah, Alex og alle deres venner, som lige nu bor i hver deres etværelses lejlighed.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører ny fyr

En af dagens store stjerner var den 35-årige tv-darling Jeff Pitzner, som er kendt for sit tag på damerne og sin store kærlighed til pølser.

- Det er en kæmpestor dag i dag, og jeg tror, at vi samler flere penge ind end sidste år, fortalte Jeff til HER&NU, mens hans mor, Mitzie Pitzner, nikkede.

- Man kan roligt sige, at vi er blevet løbet over ende, men det er på den gode måde. Jeg var lige ude at filme køen, som gik hele vejen rundt om blokken, og der skal meget til, for at jeg tuder, men der fik jeg altså tårer i øjnene. Det er fantastisk. Og med alle de mennesker, der er her, så er jeg sikker på, at vi får udsolgt. Jeg er dybt taknemmelig og meget rørt, sagde Mitzie med sprød stemme og fik et klem af Jeff.

LÆS OGSÅ: Michael Olesen afslører: Derfor er jeg ikke med i 'Vild med dans'

Da køen til at komme ind til basaren var længst, nåede den langt ned ad Roskildevejen forbi Ålholm Plads i Valby, og der var to timers ventetid. Mens skinnede solen og humøret var højt hos Jeff og vennerne, som gladeligt stillede op til selfies og skrev autografer til deres mange fans. Og med et filmhold til basaren, så er der også udsigt til et snarligt gensyn med alle de dejlige, unge mennesker.

LÆS OGSÅ: Jonas og Anders på tur: Kæmper for klimaet

 

Tilde passede legetøjsboden med sin veninde, og sørgede både for at tjene en kæmpe skilling og stille op til selfies.
Der var kæmpe kø for at købe Stines populære billeder, som hun bl.a. har udstillet ved en stor udstilling hos Dansk Metal.
Alex var lykkens gud, og han trak bl.a. den heldige vinder af to flotte borde. Damen, som vandt, kunne desværre ikke havde dem med hjem, så de blev aktioneret videre, og det stod Jeff for, som du kan se i videoen øverst i artiklen.
Christine havde lavet en masse flotte nøglesnore i perler sammen med sin veninde, og de gav også et flot overskud til indsamlingen.
Jakob havde besøg af sin lillebror Frederik og hans søn på 1,5 år, Marlo, som Jakob er gudfar til.
I blomsterboden skrev Sarah autograf på blomsterpapiret, og de populære buketter blev revet væk.
Duften fra grillpølserne kildede Jeff i næsen, og han måtte sætter tænderne i en ordenlig en. Gigten i fødderne gjorde, at Jeff måtte tage et hvil i sin kørestol.