Anders Meyer vandt sæson 11 af 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen)
Anders Meyer vandt sæson 11 af 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen)

'Paradise Hotel'-vinder skal være far igen

Dagen blev ekstra mindeværdig for Anders Meyer.

Selvom en fødselsdag vanligvis er fyldt med overraskelser, så fik Anders Meyer sig en af de nok mest glædelige af slagsen til at gøre dagen endnu bedre.

LÆS OGSÅ: Helmig sænker paraderne i nyt DR-program

Han og kæresten Chloé venter nemlig deres andet barn sammen. Det skriver Anders i et opslag på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Nynne: Nu taler Alexander

- 33 år i dag, men den største gave fik jeg allerede den 10. marts i år, da Arthur kom til verden. Bedst som jeg troede, at intet kunne overgå det, så blev jeg taget med bukserne nede! Vi skal nemlig være forældre igen, og Arthur skal være storebror, når lillebror melder sin ankomst i slutningen af maj, skriver han i opslaget til et billede af sønnike og scanningsbilledet af lillebror og fortsætter:

- Jeg er så stolt af min lille familie, og jeg elsker min rolle som far. Den bedste fødselsdagsgave nogensinde!

Storebror Arthur kom til verden for blot ni måneder siden, så der kommer altså kun til at være en lille aldersforskel på godt et år mellem de to brødre.

- Jeg tænker ikke rigtigt, at han forstår det endnu, og hvis han gør, er han allerede langt foran hans far. Men jeg er da sikker på, at de om tre-fire år får mega meget glæde af hinanden, fortæller Anders til Realityportalen/HER&NU.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler åbner op om abort: Jeg har fortrudt flere gange

Parret har kendt hinanden i lidt over tre år nu, og de bor i et fint hus sammen, hvor der snart er plads til, at endnu et familiemedlem kan rykke ind, og for nu er planen, at lillebror bliver den sidste beboer.

- Ja nu skal man jo aldrig sige aldrig, men som udgangspunkt er det aftalt at det er sidste barn, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness om sin graviditet: De anbefalede en abort

Anders Meyer vandt tilbage i 2015 'Paradise Hotel' sammen med Monique Von Appen, og efter en bestået troskabstest forlod de begge Mexico med 250.000 kroner på lommen.

Selvom det er noget tid siden, vi har set Anders på skærmen, så har han givet stafetten videre, for hans lillesøster deltog nemlig i den seneste sæson af 'Paradise'. Læs mere HER.

LÆS OGSÅ: Chokeret Sille Nimholm: Ubuden gæst i hjemmet

Du kan selv se opslaget herunder: