Mai Manniche om Alexandras eks: Han havde syv kærester

Nu tager smykkedesigneren bladet fra munden.

Tidligere på dagen fortalte grevinde Alexandra i et interview med Billed-Bladet, at hendes ekskæreste ikke kun var hende utro med Mai Manniche, det drejede sig om flere kvinder, som Nicolai Peitersen så bag grevindens ryg.

LÆS OGSÅ: Grevinde Alexandras hårde tid: Kæresten havde mange andre kvinder

Artiklen fortsætter efter videoen med deltagerne fra 'Vild kærlighed'.

Den historie bekræfter Mai Manniche nu, som dog holder fast i, at hun ikke vidste noget om de mange kvinder - eller at hun selv var "den anden kvinde".

LÆS OGSÅ: Realitypar jubler: Vi skal være forældre

- NEJ selvfølgelig vidste jeg IKKE, at Nicolai Peitersen havde andre kvinder end mig. Han fortalte mig, at der kun var mig i hans liv. At vi var sjælevenner. I forbindelse med, at jeg fandt ud af, at han fortsat var i et forhold med en anden, fik jeg også kendskab til flere forhold. Minimum fem andre - det vil sige, at i alt havde han formentlig syv kvinder på én gang, skriver Mai Manniche og fortsætter:

- Jeg troede selvfølgelig ikke på det til at starte med - det lyder simpelthen for vildt. Men det er desværre sandt. Jeg har bevidst ikke fortalt offentligheden herom. Men da det i dag er kommet offentligt frem om de mange forhold, og min telefon gløder, så får I hermed min eneste kommentar.

LÆS OGSÅ: Sofie afslører: havde særlig bøn til produktionen

For et år siden udkom Mai Manniches bog 'Mænd - når de er værst', hvor Mai og en række andre kvinder samt en mand fortalte om deres vilde oplevelser med mænd.

LÆS OGSÅ: David efter tabt retssag: Jeg er uforstående

- Det mest langt ude er, at da min bog udkom (9. juni 2023, red.), jokede jeg ofte med, at én af kvindernes historie er, at hun fandt ud af, at manden havde syv kvinder på én gang. Jeg sagde gang på gang, hvor vildt det var - og at nogle havde vildere oplevelser end mig. Jeg er blevet klogere, slutter Mai sit opslag.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy indrømmer mediestunt

Bogen udkom dog fem måneder efter det kom frem, at Alxandras kæreste også havde været sammen med Mai Manniche, så smykkedesignerens tidslinje stemmer ikke helt.

LÆS OGSÅ: Christian ramt i ansigtet af champagneprop: Nu kører kronprisens studentervogn