Efter ‘Bachelorette’: Hård hjemkomst

Det var hårdt til sidst i Sri Lanka, men det var også hårdt at komme hjem.

Lissa og Sofie havde et godt bånd, da de var med i 'Bachelorette', men det gode bånd er kun blevet stærkere med tiden og især efter deres hjemkomst, kunne de nyde gavn af venskabet, de havde opbygget.

- Det var også vigtig for mig at have en, når man kom hjem, for der er man Palle alene i verden, for ens venner forstår det ikke, og ens familie forstår det ikke, så hvis jeg ikke havde Lissa og snakke med, da jeg kom hjem, havde det været ekstremt svært, for det er virkelig hårdt at komme hjem, fortæller Sofie i et stort interview med HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sofie afslører: havde særlig bøn til produktionen

Lissa er meget enig.

- Det er ret underligt at komme hjem fra sådan en rejse og holde så meget skjult, så er det rart, man har hinanden, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Line Maria er rejst fra David: Jeg blev nødt til det

Artiklen fortsætter under billedet.

Lissa og Sofie fra Bachelorette 2024
Lissa og Sofie fra Bachelorette 2024

Ifølge Lissa følte hun sig ensom, da hun kom hjem.

- Det var ensomt det gap, der har været, fra man kom hjem, til optagelserne begyndte at rulle. Man ved, der kommer hele den her storm, og at gå i vintermørke, have følt meget, grædt og har været forelsket, der sker en hel masse, og så parkerer man noget af det med vished om, at det bliver revet op igen. Det er underligt mentalt at være i, og det kan godt være lidt ensomt, forklarer Lissa, og Sofie tilføjer:

- Det var hårdt, at man havde været omringet af så mange mennesker, og så kommer man hjem alene i ens lejlighed - det var i hvert fald hårdt for mig. Jeg havde brugt så meget energi dernede, at jeg ikke kunne bruge mere energi.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Paradise': Nadja H havde besøg af læge dagligt

Sofie Martinussen og Lissa Paustian fra 'Bachelorette' 2024
Sofie Martinussen og Lissa Paustian fra "Bachelorette" 2024