Hård besked fra tv-holdet til Emilie: Den værste deltager

Emilies tålmodighed kan ligge på et meget lille sted, når det kommer til at være alene.

I dagens afsnit af 'Paradise Hotel' ryger Mads og Emilie i diskussion, fordi Emilie er begyndt at flirte med Lukas, efter han kom ind, og det bryder Mads sig ikke om. Det får Emilie op i det røde felt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'vinder: Derfor bærer jeg solsikkesnor

Det er dog langt fra første gang, Emilie får sin tålmodighed sat på prøve - faktisk var den på prøve allerede inden, hun tjekkede ind på hotellet.

- Man er jo på ventehotel, inden man kommer ind, og jeg var der i otte dage. Det er lidt forskelligt, hvor lang tid man er på ventehotel, inden man kommer ind, fortæller Emilie, som dog syntes, otte dage var for lang tid:

LÆS OGSÅ: Sinan fik advarsler af produktionen i 'Paradise Hotel'

- Jeg har fået at vide, at jeg var ultimativt den værste til at være på ventehotel, fordi jeg simpelthen ikke kan holde ud at være alene. Jeg nåede at læse to bøger og sole, hvad skulle man ellers lave, man har ligesom ikke nogen telefon. Så jeg kimede nok de deltageransvarlige ned, fordi jeg manglede cola eller et eller andet dumt, så de lige kunne komme forbi i fem minutter med et eller andet.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil Midé tilbage på Havana

Emilie indrømmer, at det var en meget hård tid, og hun fandt ud af, at hun helst skal have mennesker omkring sig hele tiden.

LÆS OGSÅ: Rørende detalje: Derfor har Jonas Vingegaard tatovering på hånden

- Jeg tror også, det trickede min hjerne, at jeg ikke vidste, hvor lang tid, jeg skulle være alene, og hvornår jeg var færdig med at være på ventehotel, fortæller hun.