Nadja H. havde kæreste under 'Paradise Hotel'

Kæresten var en af grundene til, Nadja sagde ja til at deltage i endnu en sæson.

Det er ikke første gang, Nadja er blevet tilbudt at være med i 'Paradise Hotel', hun blev allerede tilbudt at deltage igen i 2019. Men denne gang sagde hun ja, og det er der flere gode grunde til.

LÆS OGSÅ: Sinan fik advarsler af produktionen i 'Paradise Hotel'

For det første lever Nadja ud fra devisen om, at hun ikke har lyst til at fortryde noget, hun ikke har gjort.

- Jeg vil gerne være sådan en gammel dame på plejehjemmet, der har rigtig mange sjove historier, så selvfølgelig skulle jeg med igen, fortæller hun med et smil.

LÆS OGSÅ: Rørende detalje: Derfor har Jonas Vingegaard tatovering på hånden

Nadja indrømmer dog, at det ikke var uden betænkeligheder, at hun sagde ja. Hun har nemlig tidligere fortalt, at hun under optagelserne til sin første sæson havde det så dårligt, at hun kastede blod op flere gange, og hun fik en depression efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen forsøger at stoppe Boris

- Jeg havde lidt ondt i maven over det , fordi nu er der gået så lang tid, siden vi var afsted. Så jeg har haft lidt ondt i maven over, at man er kommet et helt andet sted i sit liv og er blevet en helt anden person, og så skal man trækkes igennem hele møllen igen, fortæller Nadja.

Der var dog flere ting, der gjorde det nemmere for hende at sige ja denne gang.

LÆS OGSÅ: Rørende detalje: Derfor har Jonas Vingegaard tatovering på hånden

- Jeg havde en kæreste, da jeg var dernede, så på den måde var jeg jo beskyttet mod kærlighedsaffærer og sådan noget, og det er tit det, der kan gøre rigtig ondt og gøre en rigtig sårbar. Det var også noget af det, der gjorde, at jeg knækkede i første omgang, og så er jeg bare blevet seks - syv år ældre, så jeg vidste lidt mere, hvad jeg gik ind i, forklarer Nadja.

Eventyret sluttede dog hurtigt, og i sidste uge måtte Nadja pakke sine ting og forlade hotellet.

Tidligere på året fortalte Nadja H., at hun var blevet single, og at det var en fælles beslutning.