'Paradise'vinder: Derfor bærer jeg solsikkesnor

For realitystjernen er det vigtigt at sætte fokus på, at nogle mennesker kan have det svært.

Netop nu bliver der festet løs på Roskilde Festival, hvor kendte såvel som ukendte mennesker nyder det omskiftelige vejr, de festlige camps og inden længe den gode musik. En af dem er 'Paradise Hotel'-vinderen Sarah Dohn.

LÆS OGSÅ: Nadja H. havde kæreste under 'Paradise Hotel'

På hendes story kunne man i går se hende takke sine følgere for hjælpen, efter hun havde eftersøgt krykker til sin veninde, der havde forstuvet foden på festivalen og senere en presenning. I Sarahs video bar hun den kendte solsikkesnor, som er blevet mere og mere udbredt over de seneste år.

Snoren er et symbol for mennesker, der lever med et usynligt handicap, og en af dem er altså Sarah Dohn.

- Jeg har angst. Jeg kan godt nogle gange få så slemme angstanfald, at jeg skal kradse mig selv eller måske se rigtig skør ud for at aflede min angst. Derfor føler jeg, det er nice, at snoren kan sige for mig, at jeg er syg, og det er derfor, jeg gør, som jeg gør, fortæller Sarah og slår fast, at hun får gode reaktioner, når hun har den på.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Derfor vil jeg ikke have en kæreste

- Folk er bare søde, når de ser den, men der er desværre ikke nok folk, der kender til snoren, så hvis jeg kan være med til at dele lidt om det, så er det dejligt.

Når hun vælger at bære snoren på Roskilde, så er det langt fra tilfældigt. Sarah går ikke altid med snoren nemlig.

LÆS OGSÅ: Rørende detalje: Derfor har Jonas Vingegaard tatovering på hånden

- Nu er jeg frivillig på Roskilde, så jeg bærer den for det meste kun, når jeg er på arbejde, da jeg kan få rigtig slem angst iblandt så mange mennesker, fortæller hun og forklarer:

- I går fik jeg også et slemt angstanfald, hvor jeg brød sammen og skulle sætte mig væk lidt. Der havde jeg desværre ikke snoren på mig. Det kunne ellers have været rart, så folk ikke tror, jeg har slået mig eller græder af en tredje grund.