Tyla
Tyla

Hovednavn aflyser Roskilde Festival: Nu giver hun en årsag

Der er nok mange festivalgæster, der er meget skuffede oven på denne nyhed.

Lørdag eftermiddag blev festen skudt i gang på Roskilde Dyrskueplads for de mange gæster, der har deres årlige gang på Roskilde Festival.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler afslører: Det var et væddemål

Her blev dørene til campingområdet nemlig åbnet for de mange besøgende, der har glædet sig til at høre nogle af tidens største stjerner, men som nok desværre ender med at blive skuffede.

Artiklen fortsætter under videoen...

Roskilde Festival meldte nemlig ud på deres hjemmeside i går, at et af deres hovednavne har aflyst koncerten.

Der er tale om den 21-årige stjerne fra Sydafrika, som blandt andet har optrådt som opvarmning på Chris Browns verdensturné i 2023, og står bag hits som 'Jump', 'Truth or Dare' og 'Water'.

Gårsdagens melding fra festivalen lød på, at Tyla var blevet tvunget til at aflyse sin koncert på festivalen grundet 'uforudsete omstændigheder', men nu tager den populære sangerinde bladet fra munden og fortæller i et skriv på sin story på Instagram, hvorfor hun aflyser:

- Jeg er ked af at måtte fortælle jer, at jeg ikke længere er i stand til at optræde over de næste 10 dage. Det påvirker følgende festivaller: 'Roskilde', 'Palmesus', 'Open'er', 'Saga' og 'Montreux Jazz'. Jeg er i øjeblikket i fysioterapi, og vender langsomt, men konsekvent tilbage til mine shows, lyder det fra Tyla, der også beder sine fans om at stole på, at hun gør alt, hvad hun kan, for at stå på så mange scener som muligt, mens hun samtidig kommer sig fuldt ud.

LÆS OGSÅ: Sinan fik advarsler af produktionen i 'Paradise Hotel'