Janni og Jeppe har familiens opbakning

Det har været ekstremt vigtigt for især Jeppe at have styr på baglandet, inden han hoppede hovedkulds ud i eventyret med Janni.

Skilsmissen mellem Janni Ree og Karsten Ree udviklede sig time for time, efter nyheden kom frem, og den endte i en regulær krig mellem de to parter og mundede ud i politianmeldelser fra dem begge. Janni har stadig ikke hørt fra Karsten og har nu overladt det hele til sin advokat.

LÆS OGSÅ: Janni er rystet: Jeg havde ikke regnet med, at det blev så stort

For Jannis nye kæreste, Jeppe Stokholm, gør det ondt at se Janni gå igennem så smertefuld en skilsmisse. Det skrantende forhold til Karsten var noget af det første private, de to talte om, så Jeppe har været med på sidelinjen hele vejen igennem.

Jeppe har selv været igennem en skilsmisse for et par år siden, og han har en ekskone og to børn - en pige på 14 og en dreng på 11, som bor i Danmark. Han betegner dog sin skilsmisse som en lykkelig en af slagsen.

LÆS OGSÅ: Janni gør rent bord: Skiller de dårlige mennesker fra

-  Jeg bliver ked af det, når mange fokuserer på de dårlige år fremfor de gode år. Når jeg tænker tilbage på min ekshustru, så tænker jeg på de gode år, vi havde og de to dejlige børn, vi fik, og det er det, der er i centrum. Det er også derfor, vi har et fantastisk forhold i dag, for vi respekterer hinanden, og vi ved, at vi er forældre til to dejlige børn, og sådan vil det altid være, fastslår Jeppe.

Fortalte ekskonen om Janni først

Derfor var det da også utrolig vigtigt for ham at udvise respekt overfor sin tidligere kone, da han indledte en romance med Janni.

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Derfor faldt jeg for Jeppe

- Det første jeg gjorde, da jeg havde mødt Janni, var at fortælle min ekshustru om det. Det gjorde jeg, fordi jeg vidste, det var seriøst mellem Janni og jeg ret hurtigt, men jeg vidste også, at jeg ikke var herre over, hvis nyheden pludselig blev breaket, og der var det vigtigt, jeg havde set hende i øjnene, og at børnene havde mødt Janni, så de ikke skulle læse om det i avisen eller i et ugeblad, fortæller Jeppe.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Janni Ree afslører ny kæreste

Hans eks kvitterede med at fortælle, at hun var glad på deres vegne og spørge om ikke, de skulle mødes og drikke et glas vin sammen med Janni dagen efter. Det gjorde de, og Janni har både mødt Jeppes børn, ligesom Jannis børn og børnebørn har taget godt imod Jeppe.

- Børnene er glad på mine vegne, de kan se en mor, der er lykkelig og stråler, så på den måde varmer det altid børns hjerte. De kan godt mærke, at der er sket en ændring hos mig, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Jeg er ikke Janni Rees kæreste

Så selvom Janni og Jeppes forhold er nyt for danskerne, har de fra første færd involveret deres familier, som støtter dem fuldt ud.

Skilsmissen er kørt af sporet

Familiens opbakning har da også været en vigtig grundsten i den mediestorm, de har stået i over de seneste uger, og det gør ondt på Jeppe, at Jannis skilsmisse ikke er lykkelig.

- Her er jeg vidne til en helt anden skilsmisse, som er kørt helt af sporet, og der bliver jeg ked af at se, hvor hårdt det rammer Janni, for det her var aldrig nogensinde Jannis ønske. Det var ikke Janni, der gik i pressen og sagde, der var en skilsmisse. Janni forsøgte i lang tid at få det her løst i mindelighed, så de kunne sidde sammen, afslører Jeppe.

LÆS OGSÅ: Janni afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

Det var dog ikke muligt, men selvom mediestormen raser, fortryder Janni ikke, at hun gik fra Karsten. Hun tror på skæbnen og er ikke i tvivl om, at der var en mening med, at hun mødte Jeppe.