Højgravid Julie Kriegler bekymret: Jeg besvimede

'Bachelorette'-stjernen måtte en tur på hospitalet.

Den forgangne uge bød på lidt af hvert for TV 2-kendissen Julie Kriegler.

Julie, som venter hende og kæresten Daniels første barn, måtte nemlig en tur på hospitalet, fortæller hun i et opslag på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Thomas og Sæþór afslører utraditionelt bryllup

Her forklarer hun, at hun allerede ved ugens begyndelse havde haft det skidt. Det eskalerede dog lige, som weekenden stod for døren.

- I fredags følte jeg mig svimmel hele dagen, jeg havde hjertebanken, jeg svedte, havde synsforstyrrelser, kvalme og jeg havde svært ved at trække vejret. Det endte med, at jeg besvimede, skriver Julie.

Herefter tog 'Bachelorette'-stjernen sig en slapper, og det var først, da hun kom hjem fra en aftenaftale, at hun igen fik det dårligt.

Alarmklokkerne begyndte så småt at ringe, hvorfor hun kontaktede Herlev Hospital, der meget gerne ville tilse den højgravide realitydeltager.

- De ville gerne, at jeg var kommet tidligere på dagen, da jeg besvimede. De tjekkede baby og løb igennem et hav af tests på mig.

LÆS OGSÅ: Derfor stopper Anne Laxholm i 'Vild med dans'

Heldigvis var der ikke noget medicinsk i vejen med Julie, der i sit opslag også forsikrer om, at den lille dreng i babybulen har det godt.

Dagen inden forløb sig da også ganske dramatisk, da Julie på cykel kørte ind i en kvinde, der gik over for rødt - og det kan meget vel være en del af forklaringen på, hvorfor hun fik det så skidt.

- Jordemoderen mente, at det godt kunne være min krop, som fysisk reagerede, efter jeg kørte ind i en kvinde på cykel dagen forinden, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Kasper og Helena afslører kønnet