Julie Kriegler i chok: - Jeg kørte direkte ind i hende

TV 2-stjernen havde svært ved at ryste oplevelsen af sig.

Torsdagen tog en dramatisk drejning for Julie Kriegler, der blev kendt, da hun medvirkede i den allerførste danske sæson af 'Bachelorette' sidste år.

Da hun kom cyklende, på vej til en aftale, oplevede hun nemlig, at en jævnaldrende kvinde gik over for rødt i det kryds, hun selv var ved at passere.

LÆS OGSÅ: Peter Birch på festival med kronprinsen

Og her var uheldet altså ude, fortæller Julie i en story på sin Instagram-profil.

- Jeg cykler direkte ind i hende. Da jeg hverken kan nå at bremse eller reagere eller noget som helst, smadrer jeg direkte ind i hende, lyder det fra TV 2-kendissen og fortsætter:

- Heldigvis skete der ikke nogen af os noget alvorligt, andet end en trykket cykelkurv og nogle små skræmmer på hende. Og et kæmpe chok til mig selv.

Efterfølgende havde Julie da også svært ved at ryste den chokerende oplevelse af sig.

- Da jeg cyklede derfra, kunne jeg godt mærke, at hele min krop rystede, og jeg var nødt til at stoppe og græde, og kunne se for mig, hvor galt det kunne være gået, forklarer hun.

Julie, der venter sit første barn med kæresten Daniel, kunne da også mærke, at den lille dreng i babybulen begyndte at røre på sig efter hændelsen.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge i tårer: Det er hårdt

Hun har da også en klar opfordring til alle, der begiver sig ud i trafikken:

- Selvom det er sommerferie, og der er mindre trafik, end der plejer, så lad nu være med at gå, cykle eller køre overfor rødt, lyder opsangen.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus' store sorg: Ser ikke sine børn