Ét spørgsmål går igen: Nu svarer Julie én gang for alle

Julie Kriegler får særligt ét spørgsmål igen og igen i sin DM.

Julie Kriegler, der blev kendt for sin deltagelse i 'Bachelorette', er 35 uger henne i sin graviditet, og hun bærer derfor en flot babybule.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind afslører: Fortryder 'Far til fire'-rolle

Den babybule er hun ikke bleg for at vise frem, og det gør hun gerne offentligt i små toppe, og det har fået hendes følgere til at reagere.

- Ét af de mest stillede spørgsmål i min DM er, hvorfor jeg har min mave fri, når jeg er gravid. Jeg ved ikke helt hvorfor, for jeg blev aldrig spurgt om det, da jeg ikke var gravid. Der kunne jeg også godt lide at gå i crop tops, indleder Julie i et videoopslag på Instagram.

Julie har derfor valgt at komme med en masse grunde til, hvorfor hun viser sin gravide mave frem.

- 1: Fordi det er pænere. 2: Jeg gik også i korte trøjer, inden jeg blev gravid, så jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle stoppe med det. 3: Det er en del af min stil, og det har det altid været. 4: Nu er jeg så heldig at være gravid om sommeren, og det er rigtig varmt, så det er dejligt at have maven fri. 5: Jeg har ikke tænkt mig at købe en ny garderobe, som jeg aldrig får brugt efter fødslen, fortæller Julie blandt andet.

LÆS OGSÅ: Nygifte Jenna og Albert: Her er de på bryllupsrejse

Julie har blot fem uger til termin, og hun ønsker at nyde maven, mens den er der, og hun håber med opslaget, at folk vil stoppe med at kommentere hinandens tøjstil og kroppe.

- Hvis jeg føler mig tilpas i, at man kan se min mave, så er det dét, jeg gør, fortæller Julie videre i videoen.

LÆS OGSÅ: Lars Hjortshøj om 23 år yngre kæreste: Det var ikke min plan