'Ups vi er voksne'-Tilde: Feriemareridt på Bali

Nogle gange sker der ting, som bare ikke må ske, når man er ude at rejse.

I foråret kunne gængse seere af TV 2-serien 'Ups, vi er voksne' følge Jeff, Stine, Tilde og deres venner, der alle er født med Downs syndrom, i programmets anden sæson.

De unge mennesker, der bor alene i hver sin lejlighed på bostedet Valbyholm, mener selv, at de har helt styr på livet. Men for 31-årige Tilde har virkeligheden været en lidt anden.

LÆS OGSÅ: Verdensstjerne elsker Danmark: De ved, hvordan man lever!

Hun er nemlig lige hjemvendt fra en tur på Bali med sine forældre og veninden Stine. Det var dog ikke et sandt ferieparadis for Tilde, der havde mistet noget af sin bagage på vej til den populære indonesiske ø.

- Mixet med sommerfugle i maven, træthed og lettelse over at flyvetiden er overstået. Og alligevel skete det, der ikke måtte ske, skriver Tildes mor i et opslag på Tildes Instagram, der fortsætter:

- Velankommet til Bali efter 16 timers rejse, opdagede Tilde, at hendes iPad var væk!!

Efter lidt graverarbejde fra Tildes far, Truels Bisgaard, samt hjælp fra personalet i Singapore lufthavn, lykkedes det at finde frem til iPad'ens lokation, og det viste sig, at den ikke var kommet med på flyet fra Singapore til Bali.

Flypersonalet i begge lufthavne var dog flinke til at sende iPad'en til Bali, hvor Tilde, veninden og forældrene allerede befandt sig.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind afslører: Fortryder 'Far til fire'-rolle

Der gik derfor ikke længe, før Tilde fik sin elskede iPad i hænderne igen.

- To dage og stor glæde, siger Tilde til HER&NU/Realityportalen.

Se hele Instagram-opslaget her: