'Gift ved første blik': Sådan bliver den nye sæson

Sæson 10 er på trapperne, og du kan godt begynde at glæde dig.

Når DR den 22. august viser endnu en sæson af 'Gift ved første blik', bliver det et jubilæum, for vi er nemlig nået til sæson 10 i rækken. 

LÆS OGSÅ: Jasmin Melina gift: Tog direkte på Smukfest

Hele 624 singler har forsøgt at komme med i år, men der er som bekendt kun plads til ti, som matches af et hold eksperter. 

Denne sæsons eksperter havde deres debut sidste år. Det er stadig psykolog og Danmarks førende ekspert i personlighedstesten NEO-PI-3 Eivind Johansen og psykolog med speciale i parterapi og underviser i kommunikation og konflikthåndtering Trine Hjorth Bønnerup, der matcher parrene og  hjælper dem undervejs.

Faktisk er der ikke rykket på formatet siden sidste sæson, hvor der blev nogle ændringer. 

Igen i år er personlighedstesten NEO-PI-3 en stor del af matchingen. Den er en af de mest benyttede tests i verden til at afklare personlighedstype og sammen med dybdegående psykologsamtaler, spørgeskemaer og hjemmevideoer er det alle redskaber, som eksperterne har brugt til at finde frem til årets fem par.

LÆS OGSÅ: Efter 'Vild med dans'-afsløring: Sarah Grünewald med opsang

Halvvejs i forløbet er der lige som i sidste sæson indlagt en fælles getaway, hvor de medvirkende har mulighed for at møde hinanden.

For alle dem, der ikke kan få nok af 'Gift ved første blik' på tv, vender 'Gift ved første blik-podcasten' tilbage igen med værterne Jens Malthe Næsby og psykolog Trine Hjorth Bønnerup. 

LÆS OGSÅ: Landmand-Bianca på TikTok: Så kendt er hun