Ærlige Sofie: Jeg er ikke glad

Der er mange følelser, der skal rummes, når man bliver et offentligt ansigt på rekordtid.

Sofie Martinusen blev på et kort øjeblik et offentligt ansigt, da hun medvirkede i sæson 2 af 'Bachelorette' på TV 2, og selvom hun er glad for oplevelsen, og selvom hun fandt kærligheden i programmet, så er følelserne overvældende. 

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Vivi ville give sin plads til Sinan

I en story på Instagram sætter Sofie ord på, hvorfor hendes profil har været mindre aktiv, end den plejer at være. 

- Jeg har ikke følt mig særlig glad på det sidste. Jeg tror, det er en kombination af, at jeg ikke helt føler, mit hoved kan følge med i alle de ting, der sker omkring mig, at jeg ikke har et fast sted, som jeg kan kalde mit hjem, at jeg er langt væk fra min familie og de fleste af mine venner, skriver Sofie. 

Sofie er midlertidigt flyttet sammen med kæresten Daniel, indtil hun finder sin egen lejlighed i København. 

Sofie føler samtidig et behov for at være meget aktiv på Instagram, da hun pludselig har mange følgere, men hun er samtidig nervøs over, hvad folk følger hende for. 

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Line afslører stor nyhed

- Jeg er godt klar over, jeg ikke har arbejdet hårdt for mine følgere eller egentlig har gjort mig fortjent til det på nogen måde. Det hele er jo bare kommet til mig, fordi jeg har været med i et program, skriver Sofie.

Sofie spørger derfor sine følger, hvad de gerne vil se på hendes profil, så hun kan give sine mere end 99.000 følgere, hvad de gerne vil have. 

LÆS OGSÅ: OL-vinderen Anne-Marie Rindom: Kæreste med bachelorette-deltager