Eivind Johansen og Trine Hjorth Bønnerup

'Gift ved første blik'-ekspert: Dette er det sværeste punkt at matche parrene på

Det er en kompleks proces at finde frem til de par, der skal giftes ved første blik. Særligt én ting er det sværeste punkt, når eksperterne skal matche de kommende ægtepar.

Endnu engang ruller det populære kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik' over skærmen, hvor de modige deltagere håber på at finde deres livs kærlighed. Forelskelse, kærlighed og kemi er der ingen fast opskrift på, og det er derfor en uhyre vanskelig proces at matche et nyt ægtepar, der intet kender til hinanden i forvejen.

Artiklen fortsætter efter videoen af Jacob Pedersen.

 

 Og hvis man spørger 'Gift ved første blik'-ekspert Trine Hjorth Bønnerup, er der er da også særligt ét punkt, hvor det er ekstra svært at matche to personer.

LÆS OGSÅ: Kendt investor afslører: Deltager i ny sæson af 'Løvens ­Hule'

- Det vil jeg helt klart sige er attraktion. Det er svært at vurdere to menneskers kemi og tiltrækning af hinanden, når vi ikke har set dem i rum sammen og ikke kan spørge dem direkte, fortæller Trine til HER&NU.

Men det er ikke attraktion alene, der er en kompleks størrelse. Det handler i den grad også om kommunikation og humor.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært er blevet gift

- Dernæst kommer kommunikation. Det er ret forskelligt hvordan og hvor godt vi mennesker kommunikerer med hinanden, og det svinger meget efter, hvem vi er sammen med. Vi kan spille hinanden stærke, hvis vi går godt i spænd, og det modsatte er virkelig også tilfældet. Til sidst vil jeg nævne humor og stil, her kan vi både blive positivt og negativt overrasket over, om de medvirkende selv oplever at være et godt match, udtaler Trine til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach: Her er datterens navn