Frederik Haun deler stor skam: Jeg havde lyst til at flygte

At blive far gik ikke, som Frederik Haun havde forestillet sig.

Fra det ene øjeblik til det næste stod Frederik Haun med to små piger i armene - hans piger. Han var blevet far, og det viste sig ikke at være den sprudlende lykke fra starten, som han havde forestillet sig. 

LÆS OGSÅ: Johnny Madsen sendte sønnen Rasmus: Sygdom i systemet

Det deler han ærligt i et længere opslag på Instagram. 

- Jeg står på hospitalets parkeringsplads på vej ud for at hente pigernes tøj i bilen. Jeg er helt ude af mig selv og har et mindre angstanfald. Jeg ringer febrilsk til min mor, græder og er skræmt fra vid og sans – hvad er det, jeg har gjort? Jeg skammer mig. Jeg skammer mig over, at jeg allermest har lyst til at starte bilen og flygte – flygte fra det hele. Hvorfor er jeg ikke hovedkulds forelsket i pigerne?, skriver Frederik. 

Frederik havde troet, det skulle være kærlighed ved første blik.

- Øjeblikket, jeg har ventet på og drømt om i flere år, er endelig kommet; jeg er blevet far, men mine følelser er slet ikke, som jeg havde forventet.

LÆS OGSÅ: Søs Egelind: Jeg er gået hen og blevet meget, meget stolt af at sige, hvor gammel jeg er

Følelsen vendte

Allerede dagen efter kunne Frederik mærke følelserne i kroppen af glæde og forelskelse. 

- Jeg vågner med Nora i mine arme. Jeg kigger på hendes lille fine ansigt, og lige der ånder jeg lettet op, helt solgt over det lille menneske, der ligger dér i min favn. Min pige, vores piger. Mit hjerte vokser sig fysisk større i det øjeblik, fyldt med kærlighed. En kærlighed, der kun er blevet større og vildere for hver dag, tilføjer Frederik. 

LÆS OGSÅ: Dick Kaysø færdig som buschauffør

Frederik har valgt at dele sine ærlige tanker, da han ved, der sidder andre nybagte forældre, der kan spejle sig i følelserne. 

Læs hele opslaget herunder: