Hun bar tvillingerne: Havde regnet med større tilknytning

Hun har båret børnene i ni måneder og født dem, nu er de videre, men hvordan er det egentlig?

Nanna Brandt har skænket Frederik Haun og Morten Kjeldgaard den fineste gave i form af to små piger, så de nu for første gang kan kalde sig forældre. En drøm, de længe har haft, men som har været svær at indfri, indtil Nanna kom ind i billedet.

Nanna kontaktede selv parret for to år siden til Pride og tilbød at lægge krop til hele processen. Dog er det ikke hendes børn biologisk, da parret har brugt ægdonation fra en anden kvinde.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager i kæmpe chok efter Linda P show: Der var glasskår overalt

For en uge siden kom tvillingerne til verden, og efter fødslen kunne Frederik og Morten glade gå hjem fra hospitalet, men hvad med Nanna? Hvordan har hun det efter at have båret pigerne i ni måneder, født dem og givet dem videre? Det sætter hun nu for første gang ord på seks dage efter fødslen.

 -  Jeg har virkelig haft nogle dejlige dage hjemme. Mine unger har kunnet ligge helt tæt med mig, uden maven var i vejen. Jeg har sovet godt om natten. Nydt morgenkaffen med mine kollegaer på arbejdet og gået dejlige ture i efterårssolen. Mine arme er stadig højt i vejret over at være nået målstregen. Jeg føler mig modig og stærk og lykkelig, blandet med en følelse af efterskole-blues, når noget godt har en ende, skriver Nanna i et opslag på Morten og Frederiks sociale medier.

Ifølge Nanna har den helt store bekymring fra Morten og Frederik været, om der ville være en "mor/barn" tilknytning. 

-  Hertil kan jeg nu sige, at pigerne er så dejlige og kære, men jeg føler ikke, at de mangler hos mig, eller at jeg mangler hos dem. Jeg havde ærligt regnet med, at jeg ville føle mig mere knyttet til dem, end jeg rent faktisk gør. Det er så dejligt for mig at se, hvor godt de har det lige der, hvor de hører til, tilføjer Nanna. 

LÆS OGSÅ: Frederik Haun og Morten Kjeldgaard afslører: Det skal tvillingerne hedde

Der er dog ikke nogen tvivl om, at Nanna og hendes familie fortsat skal være en del af tvillingernes liv, og Morten og Frederik har tidligere udtalt, at hun får titlen tante for pigerne. 

- Sammen, det skal vi være. Dog nu med min familie på sidelinjen, som er klar til fortsat at kunne bakke hinanden op i livets op- og nedture, med håbet om at give pigerne de bedste forudsætninger for at forstå deres fortælling, når de er store nok til det. Samtidig vil min mand og jeg for evigt være stolte af, at vi som familie har denne fortælling sammen på vores livs cv, slutter Nanna. 

LÆS OGSÅ: Geggo: Derfor passer min mor ikke børnene