Flora Ofelia efter livsvigtig uddannelse: Skal ikke bruge den til noget

Der sker meget i skuespillerens liv for tiden.

Den 19-årige skuespiller Flora Ofelia Hofmann kunne til gallapremieren på "The Apprentice" fortælle, at hun har taget en HF-eksamen. 

LÆS OGSÅ: Så hinanden på tv: Fra fordomme til forelskelse

Dén eksamen skal dog ikke bruges - i hvert fald ikke til en videregående uddannelse.

- Jeg skal ikke læse videre, i hvert fald ikke på universitetet. Men jeg har set det meget som en menneskelig uddannelse, hvor jeg kan få lov til at være kreativ og være ung og komme på nogle hytteture, fortæller Flora Ofelia til HER&NU/Realityportalen.

Flora Ofelia er dog meget bevidst om, at der har været fart på hendes liv de seneste år - og at hendes liv måske ikke ligner det ungdomsliv, hendes jævnaldrende har. HF-eksamen er derfor taget af en helt særlig grund.

LÆS OGSÅ: Freja Kirk om Sus Wilkins: Jeg kigger væk, når jeg ser hende

- Jeg har jo sprunget ud i voksenlivet og har haft et stort ansvar fra en ung alder, så det var vigtigt at få en ungdomsuddannelse. Men på papiret skal jeg ikke bruge den som sådan, fordi jeg ikke skal læse videre, men jeg har skullet bruge den på et menneskeligt plan.

Tidligere på året afslørede Flora Ofelia, at hun var blevet single efter at have været i et forhold med den fem år ældre Asger Heilman, men hun havde på den røde løber ingen kommentarer til sit kærlighedsliv.