'Fede forhold'-Martina udsat for grov mobning: - Jeg endte i misbrug

29-årige Martina Gravlund Nielsen fandt ud af, at hvis bare hun drak masser af alkohol og tog stoffer, forsvandt problemerne for en stund.

I første klasse havde Martina, som er aktuel i 'Fede forhold', svært ved at spise sin frokost i skolen, fordi klassekammeraterne gjorde grin med indholdet i hendes madkasse, og det var bare begyndelsen på en lang og sej skolegang.

LÆS OGSÅ: Blev stoppet af produktionen: Nu gør de det i Danmark

Artiklen fortsætter under videoen.

- I al den tid, jeg gik i folkeskole, blev jeg udsat for en eller anden form for mobning, fortæller Martina til HER&NU og fortsætter:

- Jeg blev blandt andet kaldt små øgenavne, jeg blev udsat for kvælertag, og jeg blev også konstant udelukket fra fællesskabet. De andre inviterede mig ikke eksempelvis aldrig med til fødselsdage.

"Din klamme lebbe-luder"

Efter folkeskolen stoppede mobningen ikke, og som 17-årig sprang Martina ud som homoseksuel, hvilket fik det hele til at eskalere.

LÆS OGSÅ: WHAT! Mads fik rose af Daniel

- Mine søskende i folkeskolen fik besked på, at deres søster var en lebbe-luder, og folk kørte forbi mit hus på scooter med tomme pizzabakker, hvor de havde skrevet forskellige voldsomme budskaber i låget. " Din klamme lebbe-luder" " Jeg skal nok kneppe dig, så du forstår det". Sådan noget, fortæller Martina og slår fast:

- Jeg lærte hurtigt ikke at vise sårbarhed. Folk måtte ikke se, at det gjorde ondt på mig.

LÆS OGSÅ: Christiane i stor sorg: Det er gået stærkt

Men det gjorde ondt på Martina, og hun fandt hurtigt ud af, at hun kunne dulme smerten med alkohol og stoffer.

- Jeg drak hver dag, fordi jeg følte mig usikker. Jeg drak enten alene eller sammen med nogle kammerater, som også havde problemer med alkohol. Derudover tog jeg amfetamin og andre stærke piller, fortæller Martina, som ikke er stolt af sin fortid.

Helt clean

I dag har Martina dog været clean i 10 år, og det kan hun takke sin 29-årige kone, Anne-Mette Gravlund Nielsen, for.

- Jeg mødte Anne-Mette i starten af maj på Hjallerup marked i 2014, og hun slog bare benene væk under mig. Jeg valgte derfor at tage en kold tyrker, og i dag drikker jeg overhovedet ikke. Jeg drikker måske tre genstande på et år, forklarer Martina.

LÆS OGSÅ: Hans Otto Bisgaards svære år: Mindes sin søn på en helt særlig måde

Se 'Fede forhold' hver mandag klokken 20.00 på DR eller på DRTV.