Brynn Hull-Mathiasen og Stewen Hull-Mathiasen fra 'Fede forhold' sæson 6

'Fede forhold'-par kæmper for at få børn: Vi er tættere på

Parret er nået en stor milepæl og kan nu endelig komme i gang med fertilitetsbehandling.

Seerne har netop kunne følge Brynn & Stewen Hull-Mathiasens kamp mod kiloene i DR-programmet 'Fede forhold'.

LÆS OGSÅ: Efter hjertestop: 'Først til verdens ende'-stjerne når stor milepæl

Artiklen fortsætter under videoen...

Her formåede Brynn at komme nå sit mål om at få en BMI under 35, og det betyder, at de nu for alvor kan sætte gang i kampen om at blive gravide.

Parret startede i midten af juli i fertilitetsbehandling, og de er ganske fortrøstningsfulde. Det fortæller de i dag i en spørgerunde på deres fælles Instagram.

- Det går godt med projekt baby. Vi er tættere på, skriver de blandt andet.

Til HER&NU/Realityportalen uddyber de, hvordan den kommende tid vil se ud.

- Vi er spændte på, hvad der skal ske nu. Vi afventer, at jeg skal have min menstruation, og derefter skal vi ind hos dem, hvor de skal tjekke mit miljø for æg. Når det sker, så kommer jeg på hormonbehandling. Det er vi også spændte på, da vi ikke ved, hvordan det kommer til at påvirke mig, fortæller Brynn og fortsætter:

- Vi er nysgerrige på, om vi bliver gravide i første forsøg eller vi skal prøve i mange forsøg mere. Forhåbningen er selvfølgelig, at det sker i første forsøg.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Hjemme hos Saiyan og Tony fra 'Grænseløst forelsket'

Svært ved at blive gravide naturligt

Tv-parret har kæmpet for at stifte familie hjemme i privaten, og det er endnu ikke lykkes dem. Det er der dog en ganske god grund til.

- Da vi var til den første samtale, fandt vi ud af, at Brynn også har en bagudvendt livmoder. Det betyder, at vi har meget lille sandsynlighed for at blive gravide naturligt, skriver de videre på Instagram og uddyber:

- Normalt vender livmoderen fremad, men engang imellem vender den i stedet bagud mod korsbenet. Med andre ord så betyder det, at Stewens svømmer skal svømme hurtigt og stærkt for at komme over bakken. Stewens svømmer er desværre allerede nedsat, så de dør på vejen, da de ikke kan komme over bakken.

Selvom den bagudvendte livmoder er et problem for den naturlige undfangelse, så har den dog ingen betydning, når det kommer til fertilitetsbehandling.

- Vi er lige nu i venteposition, men da vi var hos klinikken, fortalte han, at den bagudvendte livmoder ikke er nogen forhindring for dem. De skal blot vide hvilken vej, nålen skal vende.

LÆS OGSÅ: ‘Fede forhold’-deltagere afslører: Sådan går det i dag