Efter hjertestop: Nu er TV 2-kendis udskrevet

Nu er 'Først til verdens ende'-stjernen snart tilbage på dansk jord.

En kærestetur til Lissabon tog noget af en drejning, da Nicolai Kleis Madsen, som er kendt fra 'Først til verdens ende', pludselig faldt om med hjertestop under en løbetur 4. juli.

Herefter var det selvsagt ikke meget af den portugisiske hovedstad, parret fik set. I stedet blev Nicolai indlagt og observeret i dagevis, hvor han blandt andet blev iført dioder på kroppen, der konstant skulle måle hans hjerterytme.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så længe bliver hun i Tyskland

Men nu er skuden vendt, afslører TV 2-stjernen i et opslag på sin Instagramprofil.

- Udskrevet og meget snart på vej hjem. Fantastisk, mærkeligt og specielt på samme tid, indleder Nicolai opslaget og fortsætter:

- Jeg blev for et par dage siden udskrevet fra hospitalet efter resultaterne af diverse tests og undersøgelser. De var heldigvis gode, og derfor havde lægerne på hospitalet ikke bekymringer ved at udskrive mig, indtil jeg bliver fløjet hjem på mandag ledsaget af en læge.

Nicolai blev udskrevet med de betingelser, at han skulle blive i hovedstadsområdet, være under opsyn og ikke foretage sig noget anstrengende.

Når TV 2-kendissen i dag, mandag, vender snuden mod Danmark, er det dog langt fra slut med hospitalsbesøg. Allerede dagen efter sin hjemkomst skal han nemlig undersøges nærmere på kardiologisk afdeling på Skejby Sygehus i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Adam Price misbrugt af svindlere

Han er dog, efter alt at dømme, ved godt mod.

- Hold op, hvor har tankerne kørt på højtryk de sidste mange dage, og jeg tror, at det er vigtigt, at man forsøger at have et positivt sind og se lyst på tingene, så frygten ikke overtager og sætter begrænsninger på tilværelsen, lyder det fra Nicolai, der tilføjer:

- Og så er jeg bare så taknemmelig for al den omsorg, jeg har fået. Jeg har de bedste mennesker omkring mig.

LÆS OGSÅ: Jens Werners hustru deler rørende opslag: Vi er ikke i chok