"Fede forhold"- Rikke og Michael.

'Fede forhold'-par i feriemareridt: Datteren indlagt

Forældreparret fik sig noget af en forskrækkelse, da lægerne mistænkte, at datteren var blevet ramt af en livsfarlig sygdom.

Hvad der ellers var en rolig ferie for 'Fede forhold'-parret Rikke og Michael Rathleff skulle vise sig at byde på noget af et chok.

LÆS OGSÅ: Sussi sammen med ny kæreste: Vi snakker om Leo

Artiklen fortsætter under videoen...

Parrets datter, Liva, blev nemlig pludseligt syg og måtte en tur med ambulance.

Det skriver parret i et opslag på deres fælles Instagram, hvor de har delt billeder af Liva i hospitalssengen.

- Liva blev dårlig tirsdag den 24/7 med hovedpine, feber og opkast. Onsdag morgen tog vi til læge, da hun ikke havde fået det bedre. Hun blev tilset af to læger, som begge mente det var sikrest, at hun kom forbi Skejby, og de synes ikke, vi skulle køre selv, så vi blev hentet med ambulance. Hun ville helst ikke dreje hovedet, så de mistænkte meningitis, skriver parret i opslaget.

Da familien ankom på sygehuset, fik en læge heldigvis hurtigt udelukket, at det var den livsfarlige hjertehindebetændelse, der havde ramt datteren.

- I løbet af de fire timer, vi var der, kvikkede hun op, og vi kom heldigvis hjem samme eftermiddag. De kunne ikke fortælle os, hvad det var, andet end en virus, og vi fik en åben indlæggelse 24 timer frem. Resten af onsdagen var hun træt, men torsdag var der intet at mærke på hende, skriver parret videre i opslaget og afslutter:

- En temmelig grim forskrækkelse, men er bare glad for, at hun ikke fejlede noget, og at vi blev taget meget alvorligt! Liva synes dog dagen efter at det var lidt fedt at køre i ambulance.

LÆS OGSÅ: Efter hjertestop: 'Først til verdens ende'-stjerne når stor milepæl

Du kan selv se opslaget herunder: