Brynn Hull-Mathiasen og Stewen Hull-Mathiasen fra 'Fede forhold' sæson 6

Efter 'Fede forhold': Jeg er ikke dum og doven

Brynn har oplevet mange fordomme efter sin medvirken i DR-programmet.

Brynn og Stewen delte ud af deres problemer i DR-programmet 'Fede forhold', hvor et hold eksperter hjalp dem på rette kurs. 

LÆS OGSÅ: Efter Moffes død: Ikke den eneste bisættelse

Selvom parret har været glad for deres deltagelse, så er der også en bagside af medaljen. 

 Artiklen fortsætter under videoen. 

- "Du bliver en dårlig mor, da du er tyk!", "Du har et madproblem, som du skal have styr på først", "Hvorfor skal tykke-mennesker have børn? Det er ulækkert!". Det er nogle af de fordomme, som vi er blevet mødt af, imens vi har været med i 'Fede Forhold', forklarer Brynn i et opslag på Instagram.

Brynn ved godt, hun er tyk, men det har ifølge hende intet med hendes forældrekompetencer at gøre. 

- Hvordan jeg opdrager mit forhåbentlig kommende barn, har INTET med min størrelse at gøre. Tyk er ikke - og burde ikke - være et skændselsord. Det er en forklaring på modsætning af tynd. Det bliver brugt som et skændselsord, fordi vi tidligt i vores kultur er blevet opdraget med, at tykke mennesker er dumme, ubegavet, dovne og underlige mennesker. Det er VI ikke!, slår Brynn fast. 

LÆS OGSÅ: Styrer fireårig datters Instagram: Som at dele kanariefugle

Ifølge Brynn er hun genetisk tyk, og det er hun stolt af. 

- Hvis jeg trænede hver eneste dag og spiste ingen kalorier, så ville jeg ikke tabe mig. Jeg er genetisk bygget tyk - og det er jeg stolt af! Jeg bevæger mig hver dag, jeg spiser varieret, jeg sover godt om natten, og jeg får sex og intimitet med min partner, skriver Brynn videre. 

Efter tv-optagelserne er Brynn og Stewen begyndt i fertilitetsbehandling, og de håber inderligt på at få et barn sammen, da det har været en drøm i mange år. 

LÆS OGSÅ: Snyd i 'Landmand søger kærlighed': Jacob fortryder sit valg