Ekspert i 'Gift ved første blik': Særligt forhold til deltagerne

Eksperterne i 'Gift ved første blik' kan ikke undgå at komme tæt på deltagerne i den intense proces.

Der er ingen tvivl om, at 'Gift ved første blik' er en intens proces for deltagerne, hvor de nygifte par skal lære hinanden at kende. Men det er ikke kun parrene, der undervejs kommer tættere på hinanden.

Artiklen fortsætter under videoen af Jenna og Albert.

Programmets eksperter bruger nemlig også enormt meget tid med deltagerne. Trine Hjorth Bønnerup, der er 'Gift ved første blik'-ekspert, oplever at få et tæt forhold til deltagerne.

LÆS OGSÅ: Efter 'Vild med dans'-exit: Vært igen

- Jeg får et ret tæt forhold til dem, da jeg møder dem ofte og taler med dem om deres følelser og oplevelser. Så jeg er både deres terapeut, deres støtteperson, deres vidne og deres guide i forhold til forløbet, udtaler Trine til HER&NU.

Men det er ikke kun et professionelt samarbejde - eksperterne og deltagerne er også tit bare sammen som, dem de er. 

- Og så har vi øjeblikke, hvor vi bare er sammen som mennesker, som fx når produktionsholdet fikser vores mikrofoner, når jeg giver dem et kram efter en bryllupstale, og da vi ser de første TV-programmer sammen til premierefest, fortæller Trine til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Det vidste du (måske) ikke om 'Paradise Hotel'

Man kunne tro, at samarbejdet slutter, når programmerne er optaget færdigt - men Trine har løbende samtaler med flere af deltagerne, mens programmerne kører på tv.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært er blevet gift

- Mens programmet sendes, taler jeg også med flere af dem igen, hvis de har behov for samtaler, da det kan vække følelser at genbesøge det hele på TV.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Kendte gæster til premieren på 'Mørkeland'