Janni Ree beskyldt for utroskab

Janni og Karsten Rees forhold har været præget af op- og nedture.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Janni og Karsten Ree skal skilles. 

LÆS OGSÅ: Janni låst ude af Karsten: Ingen kontakt

Hverken Janni eller Karsten har indtil videre fortalt detaljeret om, hvad der er gået forud for skilsmissen, men noget tyder på, at skilsmissen er resultatet af et turbulent ægteskab. 

LÆS OGSÅ: Asta og Sebastian afslører stor beslutning

Senest er Janni i april blevet beskyldt for at være Karsten utro. Ifølge rygterne skulle forsidefruen have en hemmelig lejlighed, hvor hun havde en affære med en kendt journalist og en anden mand. 

Janni afviste de ondsindede rygter af flere omgange - blandt andet da HER&NU mødte hende i Dagmar Teatret, da der var premiere på første afsnit af tv-serien 'Kald mig far'.

- Man kan godt sige pyt til rigtig meget, men når det hober sig op, og man hele tiden hører rundt omkring, at der er et komplot i gang, og man skal ned med nakken. Så tænker man hold da op, lød det fra Janni tilbage i april, som forklarede: 

- Jeg har en formodning om, at jeg godt ved, hvem det er, og nogen har også taget kontakt til min inderkreds, og så er det derfor, det hober sig op, og man er nødt til at sige stop. Men jeg har heldigvis rent mel i posen.

LÆS OGSÅ: Selvskade og borderline: 'Landmand'-Bianca kæmper psykisk

Karsten fik et ubehageligt brev

Utroskabsrygterne i april er dog  langt fra første gang, at Janni er blevet anklaget for at have et sidespring. I starten af 2023 modtog Karsten Ree et ubehageligt brev, hvor forsidefruen også blev smidt under bussen. 

- Der stod blandt andet, at jeg bare venter på, at Karsten dør, at jeg har været Karsten utro, og at jeg sidder og venter på, jeg kan arve lejligheden ude i Hellerup. Sådan nogle onde ting. Ting, der er en lodret løgn. Jeg skal slet ikke arve den lejlighed, det er en investering, fortalte Janni dengang til HER&NU og tilføjede:

- Det er løgne for at få mig ned med nakken, fordi man selv har det dårligt. Så er man måske sur over, at jeg har det godt med Karsten, og at vi ikke mangler noget. Hvis man selv er presset økonomisk, så er misundelsen jo stor.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er årets 'Robinson'-deltagere

Rygterne havde dengang ingen indvirkning på forholdet, men nu skal forsidefruen og rigmanden altså skilles.