Jacob afslører: Ingen kontakt med Lissa

Lissa sprang en bombe i dagens 'Bachelorette', der vendte op og ned på det hele.

Dagens afsnit af 'Bachelorette' blev ikke, som produktionen havde regnet med, da Lissa besluttede sig for at give den sidste rose til Andreas H og droppe ud af programmet.

LÆS OGSÅ: Rolf Sørensen har hjerteproblemer: Melder fra til Tour de France

For Jacob, der under 24 timer forinden havde været på date med Lissa, hvor de tilmed havde kysset en del, kom det som et slag i maven.

- Jeg tænkte aldrig, at nu var den home safe, men jeg tænkte da, at nu havde jeg en ærlig chance. Min oplevelse var, at daten var reel nok, selvom der skete det, der skete efterfølgende, fortæller Jacob til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Jeg synes, det var en super træls dag. Det med at gå fra at have haft en god dag og til ikke at kunne få hende i tale, når hun oven i købet var ked af det af nogle forskellige årsager, det var meget frustrerende.

Efter mingling kom mændene ned i et lokale, hvor de ventede i flere timer, indtil der var roseceremoni.

- Derefter gik det relativt hurtigt til selve ceremonien. Og så var det jo bare op og pakke sine ting derefter, og der fik vi stadig ikke mulighed for at tale med Lissa, forklarer Jacob, der ikke nåede at fange Lissa til mingling, og derfor ikke havde talt med hende siden daten.

LÆS OGSÅ: Mie forklarer: Derfor endte jeg i akut kejsersnit

Ifølge Jacob skulle der efter ceremonien laves sync (interview red.), og så blev de resterende mænd kørt over på et hotel.

- Dagen efter blev vi fløjet hjem, forklarer Jacob.

LÆS OGSÅ: Kronprins Christian afslører: Denne person gav ham huen på