Sofie i dilemma: Denne bejler ville få nøglen

Den jyske bachelorette afslører, hvem hun ville bruge nøglen med.

LÆS OGSÅ: Christian ramt i ansigtet af champagneprop: Nu kører kronprisens studentervogn

Det spidser til i kærlighedsprogrammet 'Bachelorette', hvor 27-årige Sofie Martinusen nu ene og alene skal date fire mænd, efter Lissa Paustian har valgt at forlade programmet.

LÆS OGSÅ: Efter 'Bachelorette'-bombe: TV 2 under pres

Det betyder også, at hver en date tæller for at lære bejlerne at kende, inden hun skal beslutte, hvem der skal have den allersidste rose.

Her er nøglen, som giver adgang til en overnatning med én af mændene, en oplagt mulighed for at komme endnu tættere på én af mændene, men Sofie vælger ikke at bruge den.

Til HER&NU/Realityportalen deler hun sine overvejelser om situationen.

- Jeg ville gerne bruge nøglen med Daniel, fordi han virkede nogle gange lidt mere genert. Så jeg tænkte, at hvis jeg havde lidt mere tid med ham, kunne det være, at han åbnede lidt mere op, siger Sofie og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sofie efter chok-exit: Den rigtige beslutning

- Jeg tror, at jeg havde brug for at se Daniels humoristiske side lidt mere. Vi grinede og havde det sjovt, men jeg ville gerne have, at han gav lidt mere slip, så hvis nøglen skulle i spil, ville jeg havde brugt den med ham.

Sofie Martinusen havde dog besluttet sig for, at nøglen ikke skulle i brug allerede fra start.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Stig tager stort skridt med kæresten

- Jeg synes, det ville give et statement til de andre om, at man måske allerede lidt havde valgt. Jeg føler ikke, det var den bedste beslutning at tage nøglen i brug, fordi det kunne virke som om, at jeg havde besluttet mig, og det ville sende et forkert signal, lyder det.

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Mads også, at hvis Sofie havde brugt nøglen på Daniel, så var han rejst hjem.

LÆS OGSÅ: Christian ramt i ansigtet af champagneprop: Nu kører kronprisens studentervogn

- Så ville jeg sidde med en følelse af at “blive holdt for nar”, selvom det helt sikkert ikke havde været hendes hensigt. Men på det her tidspunkt vil man virkelig gerne have en afklaring, og man leder efter de mindste clues, fortæller Mads.

Du kan se 'Bachelorette' hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.