Joachim, Jacob og Anton i 'Bachelorette'
Joachim, Jacob og Anton i 'Bachelorette'

'Bachelorette'-bejlere afslører: Sådan går det med kærligheden

De røg alle ud af programmet med et brag, men sådan går det i dag.

I dagens afsnit af TV 2-hittet 'Bachelorette' smider Lissa noget af en bombe, da hun til roseceremonien vælger at give den sidste rose, og den giver hun til Andreas H.

Dermed ryger både Anthon, Joachim og Jacob ud, og til HER&NU/Realityportalen deler mændene, hvordan det står til med kærligheden i dag.

Jacob Bloch Johansen

Den 28-årige taleskriver har ikke datet meget, imens programmet har kørt.

- Det er svært at date, fordi man ikke vil afsløre alt muligt. Så jeg har ikke en kæreste, fortæller Jacob og tilføjer:

- Men jeg glæder mig da til at ryge ud af programmet, så jeg kan date. Det med at sidde på en bar midt på Nørrebrogade og være på date, det er jo for åbenlyst, og samtidig er det ikke min stil at invitere folk hjem på middag i lejligheden første gang, så på den måde har det ikke på datingfronten været sprudlende, men mon ikke der kommer noget, når programmet slutter?

LÆS OGSÅ: Realitypar skal giftes

For Jacob er det at finde en kæreste ikke målet i sig selv, men han drømmer om kærligheden.

- Jeg vil selvfølgelig gerne have et forhold, hvis det giver mening, men jeg gider ikke have en kæreste for hvad som helst. Jeg fortsætter med at date og forhåbentlig dukker der en op, hvor det er fantastisk, og man har lyst til at være kærester, slutter Jacob.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jacob, 28 år, København, taleskriver i Undervisnings- og forskningsministeriet
Jacob, 28 år, København, taleskriver i Undervisnings- og forskningsministeriet

Joachim Keller

Den 30-årige arkitekt har - ligesom Jacob - også holdt lidt tilbage med at date, imens programmet er rullet over skærmen.

- Jeg har meget bevidst valgt ikke at date en masse. Vi må gerne date, men jeg har bare lige lyst til at være i det med, at programmet bliver sendt og forholde mig til de ting, der sker og arbejde, siger han til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Så jeg vil gerne lige på den anden side af det, inden jeg tænker på noget igen. Ikke fordi jeg ikke har lyst til at finde en kæreste, for det var også derfor, jeg sagde ja til at deltage, men man indgår også i præmissen om, at programmet skal være færdigt. Det har jeg i hvert fald haft det bedst med, slutter han.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Rasmus Seebach viser datteren frem

Artiklen fortsætter under billedet:

30-årige Joachim Keller er fra Holstebro, men bor i dag i København. Han arbejder som selvstændig arkitekt.
30-årige Joachim Keller er fra Holstebro, men bor i dag i København. Han arbejder som selvstændig arkitekt.

Anton Brandt Pedersen

29-årige Anton Brandt Pedersen, som arbejder som Business Development Manager, startede med at holde sig til produktionens anbefalinger om ikke at date, men pludselig dukkede en sød pige op.

LÆS OGSÅ: Peter Birch og Philip May sammen i nyt program

- Jeg dater en nu, men det er stadig i et tidligt stadie. Det er en af de lidt mere naturlige connections - og ikke en, som har skrevet på sociale medier, forklarer Anton og fortsætter:

- Der er flere, som har skrevet på sociale medier, men man skal skrive på en lidt unik måde, hvis man skal fange min opmærksomhed der.