Amalie Szigethy i sorg: Den værste dag i mit liv

Tv-kendissens datter har været ude for en ulykke på familiens ferie.

De seneste dage har der været godt med feriestemning på Amalie Szigethys sociale medier. Hun er nemlig på ferie med sine to døtre, Hannah på tre og Josephine på otte, men pludselig var der stille på Amalies Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter hjertestop: 'Først til verdens ende'-stjerne når stor milepæl

Midt i paradiset på Ibiza udspillede der sig nemlig pludselig en forælders værste mareridt for den 32-årige mor.

- I dag har været den værste dag i mit liv. Min lille Hannah gled ved poolen og fik en flænge i albuen, hvorefter vi tager til skadestuen, da den ser meget dyb ud. Hele vejen sidder hun klistret op til mig og græder, skriver Amalie på sin Instagram story og fortsætter:

- Hannah har en skræk for læger, og ville ikke til lægen. Det ender med, hun skal syes med fem sting. Puha. Jeg ved, Hannah kommer igennem det, og jeg også gør.

Efterfølgende kom der da også ro på tingene, og Hannah fik sig noget smertestillende, en lur og lidt forkælelse i form af legetøj, en ny kjole og masser af is. Ikke desto mindre har det dog efterladt Amalie med noget af et slag på hjertet.

- Hvor var det bare synd og uretfærdigt, det skulle ske. Man får ar gennem hele sit liv, om det er på kroppen eller sjælen, jeg var bare ikke forbedret på det. Men nu har vi også prøvet det. Og det gik rigtig godt bagefter, men de minutter, de syede hende, holdt jeg vejret, og mine tårer trillede ned af mine kinder. Nej, hvor det gjorde ondt på hende, og det gik lige ind i mig.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Mads afslører: Mere tv på vej