CHOK: Amalie og Mikkel går fra hinanden

I Amalies nye tv-program ser man, hvordan kærligheden brister til sidst, og de ender med at gå hver til sit.

Man kan ikke sige Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov uden også at sige drama, kærlighed, kaos og familiefejde. Og på de punkter skuffer Amalies nye tv-program 'Amalie - Mit kaotiske kærlighedsliv' i hvert fald ikke.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par afslører tv-snyd

Man kommer igennem hele følelsesregistret sammen med programmets hovedperson, og i det sjette af de seks afsnit, der alle kan ses på Prime Video fra i dag, ser man parret gå fra hinanden efter at have kæmpet for forholdet i over et år.

- Der er ikke kun sådan lidt knas i mig og Mikkels forhold. Det går ærlig talt ikke særlig godt, og jeg er bare ked af det, fortæller Amalie i programmets sidste afsnit og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen med vildt tilbud: Far til Amalies tredje barn

- Vi har været uvenner. Det ender jo med, at han siger, at han ikke vil være sammen, og huset skal sælges, og jeg drømmer om at, alt rodet inde i mit hoved bliver ryddet op. Men jeg drømmer om, at det kan blive gjort på en ordentlig måde, for jeg vil ikke ud i det, det var sidst, det var et traume uden lige.

- Jeg føler ikke, at det skal være mig og ham. Jeg har valgt at sige til Mikkel, at jeg ikke kan være i det her. Vi fungerer ikke som forældre sammen, det fungerer ikke.

LÆS OGSÅ: Janni Ree slår fast: Skilsmisse har intet med sygdommen at gøre

Mikkel: Det bliver aldrig anderledes

De sidste optagelser er lavet i slutningen af april og starten af maj, ser det ud til. I programmet fortæller Amalie, at kulminationen bliver, da Mikkel er i byen med sine venner og først er hjemme dagen efter kl. 16. Herefter tager hun til sin mors fødselsdag og bliver væk til dagen efter.

Det får Mikkel til at mene, at det er Amalies mor, der er årsagen til, at det hele går galt.

- Det bliver aldrig anderledes. Amalie bliver kulret, når hun er sammen med sin mor, og det er desværre et mønster, der gentager sig, og det er nok en af grundene til, at jeg ikke bryder mig om hende, hun påvirker simpelthen Amalie på en eller anden måbe, lyder det fra Mikkel, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni Ree overvejer psykolog: - Jeg har ikke haft det godt

- Situationen er den, at vi har faktisk haft det rigtig godt i lang tid, og så tager hun til sin mors fødselsdag, og så kommer hun ikke hjem - så kommer hun først hjem dagen efter uden at snakke til mig. Jeg kan ikke sige hvorfor, jeg kan bare se, hvilket mønster jeg har set gennem årene.

Programmet slutter med, at der endnu en gang er kamp mellem Amalie og Mikkel, som er ved at køre op i en spids, hvor Amalie får nøglerne til sin nye lejlighed i Hørsholm, mens Mikkel nægter at lade børnene flytte adresse og dermed bopæl. Amalie nærmer sig mere og mere sin mor, og hun tager afstand fra Mikkel.

LÆS OGSÅ: Særlig aftale: Så meget får Janni ud af skilsmissen

Spændingen er i den grad i top, men hvad så nu? Hvordan ender det, og kommer der mere?

Ved gårsdagens pressemøde på det nye program var hverken Mikkel eller Amalies mor, Lotte, tilstede, og Amalie understregede, at der ikke var nogen forsoning mellem dem, så derfor var det bedst, at ingen af dem var der. Til gengæld er der forsoning mellem Amalie og Mikkel.

- Jeg er stadig sammen med Mikkel, og min familie er min familie, min mor er min mor, men det bedste er bare, at der ikke er nogen, der skal komme, for så bliver der valgt nogle fra, forklarede Amalie i sin åbningstale ved pressemødet.

Ligeledes fortæller Amalie i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', at hun er sammen med Mikkel, og at de har det godt igen. Hør hele afsnittet her: