Kommer der en sæson to? Nu svarer Amalie

Amalie Szigethy er måske ikke helt færdig med at dele ud af sit privatliv

For nylig var der premiere på Amalie Szigethys nye program "Amalie - Mit kaotiske kærlighedsliv", og noget tyder på, at der kommer mere tv med Amalie. Til uddelingen af Simba Prisen var hun i hvert fald ikke afvisende, da spørgsmålet kom, om der ville komme en sæson to.

LÆS OGSÅ: Amalie om forholdet: Har givet op

- Det kan jeg ikke svare på, om der gør - måske, måske ikke, ingen ved det. Det kunne da godt være, jeg gerne ville lave en sæson to om mit liv, måske, lød det kryptiske svar fra Amalie, som dog endnu ikke ved, om Mikkel også er klar på mere.

-  Det har jeg ikke spurgt ham om, det må I spørge ham om, når I ser ham.

Ovenpå det nye program har der været blandede reaktioner, og selvom de fleste er positive, så er der også nogle negative iblandt.

LÆS OGSÅ: Amalie klar til "Forræder"

- Det har været blandet, men jeg har heldigvis fået rigtig meget positiv respons, og det er det, jeg har valgt at fokusere på, fastslår Amalie og afviser, at det påvirker hende, når der er negative kommentarer på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Camilla Frederikke: Derfor deltog jeg ikke til "Simba Prisen"

Til gengæld er svaret klart, når det kommer til de musikalske udfoldelser. Der er netop udkommet en ny version af Amalies 10 år gamle sang "Du & Jeg", og det bliver nok ikke det sidste, vi ser fra Amalie på den front.

LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche: "Var det vanvittigt, at jeg ville gifte mig som 52-årig?"

- Jeg vil altid have en drøm med min musik, ligesom jeg lavede en plade dengang og kom ud til diskotekerne, fastslår Amalie, som dog afviser, at der er noget konkret musik på vej lige nu.