Anna slår fast: Finder aldrig sammen med Oliver igen

Der er tilsyneladende ingen chance for, at realitystjernerne finder melodien på ny.

Anna Seneca og Oliver Erngart faldt for hinanden for åben skærm, da de begge medvirkede i sæson 16 af 'Paradise Hotel', som blev sendt i 2020.

LÆS OGSÅ: Stolt Sebastian Bull: Drengedrøm er gået i opfyldelse

I maj 2021 blev de sammen forældre til sønnen Mio, men året efter brød realityparret, da det kom frem, at Oliver havde været Anna utro med en anden realitykendis.

Nu vil skæbnen dog, at de begge to er single - og det gør vært på 'Marcus og Realitypanelet', Marcus Eklund, nysgerrig på, om der virkelig er noget om udtrykket 'gammel kærlighed ruster aldrig'.

For kunne Anna og Oliver mon finde melodien igen? Ikke, hvis man spørger førstnævnte.

- Der er ingen romantisk connection mellem mig og Oliver, og det bliver der heller aldrig. Jeg synes, vi har et meget professionelt forhold til hinanden. Det er det, fortæller hun og uddyber, hvad hun mener med "professionelt":

- Vores søn er kun 3, så vi har jo 15 år endnu, hvor vi skal have et professionelt forhold. Det er svært at have andre... venskabelige, familiære ting i spil i sådan en relation.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama: Vivi og Sinan i åben krig

Anne forklarer videre:

- For så kan den ene hurtigt føle noget - ikke romantisk - eller have nogle forventninger, som ikke bliver mødt. Det er ikke kun for mig selv, det kan gå begge veje.

Du kan lytte til afsnittet herunder, eller der hvor du normalt hører dine podcasts.