Amalie om forholdet: Har givet op

Der er ingen bedring at spore i forholdet mellem Mikkel og Lotte.

På gæstelisten til Simba Prisen stod Amalie Szigethy til at ankomme sammen med sin mor Lotte Lytton Kejser, det var dog ikke hende, der ankom sammen med Amalie og hendes ældste datter, Josephine.

LÆS OGSÅ: Andreas H klar til "Robinson"

I stedet havde hun taget Josephines faster Ida med, og hun fortalte, at der ikke lå noget drama til grund for beslutningen om at skifte ledsager. Til gengæld er der stadig iskold luft mellem Lotte og Amalies kæreste Mikkel Skelskov.

- Det er det samme, som man så sidst i mit program. Der er ikke noget, der er dårligere eller bedre, det er bare helt stabilt, som man ser i programmet, fortæller Amalie til HER&NU/Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Her kan du se Simba Prisen

- De har aldrig snakket sammen, måske for nogle år siden, men der er bare ingen kommunikation.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama til Simba Prisen: Ført væk af vagter

Selvom det piner Amalie, at der er kold luft, og hun ikke kan samle familien længere, så er det ikke noget, hun ser ændre sig i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche: "Var det vanvittigt, at jeg ville gifte mig som 52-årig?"

- Jeg stoppede med at arbejde på en forsoning for lang tid siden. Jeg har valgt at sige, at det bedste at gøre er at være neutral og så ligesom sige, det har ikke noget med mig at gøre, jeg vil ikke høre på det ene og det andet, jeg vil bare gerne leve et stille og roligt liv, og det er det, jeg vælger at gøre, slutter Amalie.

Amalie Szigethy og Josephine til Simba Prisen 2024 sammen med Josephines faster Ida.