Amalie Szigethy afslører stor nyhed

En gammel drøm bliver genoplivet for Amalie.

Drømmene var mange, da Amalie Szigethy for første gang ramte de danske tv-skærme tilbage i 2010, og her 14 år efter er mange af drømmene blevet til virkelighed.

LÆS OGSÅ: Janni Ree overvejer psykolog: - Jeg har ikke haft det godt

Der er dog én af Amalies drømme, som aldrig rigtig tog fart. I 2010 udgav hun sin første og hidtil eneste single 'Du og Jeg', som hun blandt andet optrådte med i 'Go' Morgen Danmark' live i Tivoli.

Til trods for stjernestatussen så var det dog tv-vejen og livet som influencer og reality-stjerne, der blev Amalies levevej fremfor musikken. Men hun har ikke opgivet drømmen, det afslører hun nu på Instagram, hvor hun fortæller, at i morgen udkommer der en ny version af netop 'Du og Jeg'.

LÆS OGSÅ: Janni Ree beskyldt for utroskab

- Min sang kommer tilbage på alle streamingplatforme fredag i en ny 2024 version, men også de "gamle" versioner af sangen kommer op igen, skriver Amalie i en story, hvor hun linker til de tjenester, man kan høre sangen på.

LÆS OGSÅ: Nye detaljer om Alberts frieri til Jenna: Fik hjælp udefra

Således er der altså både musik og tv-nyt fra Amalie d. 23. august, hvor der også er premiere på hendes helt nye serie 'Amalie - Mit kaotiske kærlighedsliv'.

Hør den tidligere version af Amalies sang herunder: