CHOK! 'Paradise'-hunk og hans hustru skal skilles

Parret, der er midt i et husprojekt og har to børn sammen, har besluttet sig for at gå hver til sit.

Af Emilie Holm Egebro - 4. januar 2019 kl. 11:06

Alt har set ud til at køre på skinner de sidste mange år for Ronnie Borregaard, der deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson fem i 2009, i ‘Paradise tur retur’ og senere i ‘Paradise Hotel reunion’ i 2012.
I 2013 fandt han sammen med kæresten Line Emilie Rømer, og i september 2014 blev de forældre for første gang til datteren Alberte. I juni 2016 blev tre til fire, da sønnen Villads kom til verden. Line og Ronnie blev gift den 12. august 2016 og fik fællesnavnet Rømer Borregaard, og i sommers blev parret kirkeligt velsignet og holdt bryllupsfest for venner og familie.
LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single
Familien har de sidste par år boet og arbejdet i København, men i februar 2018 tog parret en stor beslutning og købte en grund i Nordjylland, hvor drømmehuset skulle bygges og være klart i løbet af 2019. I efteråret flyttede familien derfor til Jylland og ind i et midlertidigt hus, så de kunne starte deres nye liv op.
Den første januar skulle Line starte på sit nye job som Frugt og Grønt-chef i Kvickly Nørresundby, men nu er sagen pludselig blevet en helt anden. For selvom alt har set rosenrødt ud på de sociale medier for kernefamilien, viser det sig nu, at alt desværre langtfra er godt.
LÆS OGSÅ: Princess: Jeg er besat af et spøgelse
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: ‘Paradise’-hunk er blevet single
– Der har været stille herinde på det sidste. Billedet, jeg deler nu, er gammelt, og jeg har svært ved at sætte ord på det, jeg gerne vil dele – det er der desværre en grund til. Livet gør ondt lige nu, og selvom jeg ved beslutningen er taget, gør den stadig enormt ondt – vi har valgt at blive skilt, fortæller Line på sin Instagram-profil.
– Lige nu er hver dag en prøvelse, og fremtiden virker skræmmende – men vi skal bare igennem en barsk tid sammen. “Sammen” har nemlig hele tiden været nøgleordet, og det bliver vi ved med, for de to vigtigste mennesker i vores liv, V & A, fortjener kun det bedste, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal være forældre for anden gang
– På nuværende tidspunkt siger vægten minus fem kilo, og appetitten er ikke rigtig kommet retur endnu. Det her er pisse hamrende hårdt, og selvom hverdagen er barsk lige nu, så håber jeg, vi kommer nogenlunde ud på den anden side. Vigtigst af alt er kærligheden til de her to, og den forsvinder heldigvis aldrig, skriver Line til et andet billede af hendes og Ronnies to børn.
Line flytter nu tilbage til København, mens Ronnie bliver i Jylland, hvor han arbejder som butikschef i Meny i Randers. De to vil gøre alt for at få et godt samarbejde omkring børnene.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Geggo mister vigtigt minde om Mopper
Se Lines to Instagram-opslag og billeder herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Der har været stille herinde på det sidste, billedet jeg deler nu er gammelt og jeg har svært ved at sætte ord på det jeg gerne vil dele – det er der desværre en grund til. Livet gør ondt lige nu og selvom jeg ved beslutningen er taget, gør den stadig enormt ondt – vi har valgt at blive skilt. Lige nu er hver dag en prøvelse og fremtiden virker skræmmende – men vi skal bare igennem en barsk tid sammen. “Sammen” har nemlig hele tiden været nøgleordet og det bliver vi ved med, for de to vigtigste mennesker i vores liv, V & A, fortjener kun det bedste ❤️ . . “Da vi var børn sagde de voksne til os at det hele nok skal gå Men siden første gang vi faldt og slog os som små Har vi vidst at sommetider der ka’ livet gør ondt Og en dag vågner man op, og så der ingen kære mor Bogstaveligt talt for alt er til låns på denne jord Og sådan er det jo, det sådan det er at være menneske Gør dig klar til at miste hvis du har tænkt dig at elske” #enhårdtid#etnytkapitel

Et opslag delt af Line Borregaard (@by_lineborregaard) den


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter bruddet: Jeg er fuldstændig færdig med Jonas