HOT NEWS: 'Pardise'-hunk er blevet forlovet

En velskåret paradiso har været på knæ for kæresten.

Af Emilie Holm Egebro - 12. november 2018 kl. 9:00

For nogle fans vil det helt sikkert ikke falde i god jord, for nu er det slut med at drømme om, at den velkendte Justin Bieber-look-alike Tobias Biribakken en dag kommer og banker på ens dør.
‘Paradise’-hunken fra sidste sæson har nemlig nu gjort det klart, at der kun er én pige for ham.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk springer ud som blogger
– My beautiful fiancé. Thank you for being you, and making me the happiest man alive. I’ll promise to always be there for you, through ups and downs. Together, and forever by your side. I promise to always do my best, making you happy. I’m looking forward to share rest of my life with you. My heart is yours. I love you #fiance #engaged, skriver Tobias på sin Instagram sammen med et billede af kæresten Maiken og hendes nye fine forlovelsesring.
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-hunk er blevet far
Tobias afslørede i foråret overfor Realityportalen.dk, at han havde fundet sig en sød kæreste.
–  Hun hedder Maiken. Vi er begge to 21 år, og vi mødtes første gang, da hun var min frisør. Det var engang i februar hjemme i Oslo. Siden den dag har vi næsten boet sammen. Vi blev enige om, at vi var kærester her på den første dag på Kreta, fortalte Tobias i april.
– Just an hour later after this picture was taken, he went down on one knee, and we got ENGAGED, skriver Maiken også på sin Instagram med et billede af Tobias.
SE RINGEN: ‘Paradise’-Patrick og Michala Kjær skal giftes
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri

Planlagt frieri

Selvom Tobias og Maiken kun har kendt hinanden i et halvt års tid, er Tobias slet ikke i tvivl om, at hun er den rette for ham-
– Jeg tænkt på at fri i nogle måneder. Helt siden jeg mødte Maiken første gang, har jeg følt, at der har været noget helt specielt mellem os. Så når det føles så rigtigt, ville jeg ikke vente mere. Det føles utrolig dejligt at være forlovet, jeg kunne ikke være mere lykkelig lige nu, forklarer han glad til Realityportalen.dk.
– Jeg friede til Maiken på Tenerife, hvor vi er lige nu. Vi havde planlagt turen for længe siden, da vi skulle besøge noget af Maikens familie. Så jeg havde bestemt mig for i noget tid, at det var her på stranden, at jeg ville gå på knæ for hende, fortsætter han.
Se de søde billeder af parret samt den smukke ring herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Just an hour later after this picture was taken, he went down on one knee, and we got ENGAGED ??

Et opslag delt af MYKN (@maikenhalmrast) den


LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne har fået frakendt kørekortet
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt